Tulevaisuustyöpaja: Metaverse ja ChatGPT

Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta! katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta! katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tulevaisuustyöpaja: Metaverse ja ChatGPT

Tulevaisuustyöpaja: Metaverse ja ChatGPT

Internet on aloittanut muutosprosessinsa kohti lohkoketju- ja web3-teknologioihin perustuvaa kolmiulotteista metaversumia. Maailman suurimmat digitaaliset alustajätit, kuten Meta, investoivat miljardeja virtuaaliympäristöjen ja -laitteiden kehittämiseen. Uuden sukupolven generatiiviset tekoälyt, kuten Chat-GPT tulevat vauhdilla osaksi yritysten arkea. Niiden ympärillä pyörivät Googlen ja Microsoftin miljardibisnekset.

Tulevaisuustyöpaja poistaa mystiikkaa trenditermien ympäriltä ja kertoo yleistajuisesti mistä niissä on kysymys, millaiset yritykset niitä kehittävät ja miten niitä voidaan hyödyntää liiketoiminnan ajureina jo tänään. Käymme havainnollisesti läpi erilaisia esimerkkejä metaversumista ja tekoälysovellusten hyödyntämisestä yrityksissä. Osallistujat pääsevät myös kokeilemaan virtuaalitodellisuuden sisältöjä ja ympäristöjä sekä generatiivisia tekoälyjä.  

Alustusten ja kokeilujen lisäksi työpajassa pääsee palvelumuotoilun hengessä pohtimaan oman yrityksen mahdollisuuksia hyödyntää uusia teknologiota sekä keskustelemaan aiheista muiden osallistujien kanssa. Työpajan jälkeen osallistujilla on selkeämpi käsitys tulevaisuuden internetistä, tekoälyn mahdollisuuksista sekä digitaalisen alustatalouden kehittymisestä oman strategisen päätöksenteon tueksi.

Koulutuksen sisältö

1. Alustatalouden pelikenttä

2. Sosiaalisen median murros

3. Metaversumin rakennuspalikat

4. Generatiivinen tekoäly liiketoiminnassa

5. Esimerkkejä ja testailua

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulevaisuustyöpaja: Metaverse ja ChatGPT, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta!

  • Tilauskoulutus
  • Helsinki

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu yritysjohdolle sekä digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun strategisten päätösten parissa työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii hyvää tulevaisuuden teknologiakentän tuntemusta sekä ymmärrystä uusien teknologioiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa.

Koulutuspaikka

Koulutus pidetään Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa, Pasilan kampuksella, osoite Ratapihantie 13, 00520 Helsinki. Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena.

Kouluttaja

Digitaalisen median ja markkinoinnin ammattilainen Johanna Mäkeläinen. Johannalla on 20 vuoden osaaminen digitaalisesta markkinoinnista ja teknologiayritysten kehittämisestä. Johanna valmentaa myös startup-yrityksiä sekä toimii pellillistämisen ja XR-teknologian asiantuntijana TKI-hankkeissa. Koulutukseltaan Johanna on M.A. Digital Media.

Kustannukset

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulevaisuustyöpaja: Metaverse ja ChatGPT? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...

Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu