HHJ-perheyrityskurssi

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ), paikassa Tampere (+1 sijaintia)
Kesto
5 päivää
Seuraava toteutus
Katso aloitukset kouluttajan sivuilta (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
5 päivää
Seuraava toteutus
Katso aloitukset kouluttajan sivuilta (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

HHJ-perheyrityskurssi

HHJ-Perheyrityskurssin sisältö vastaa HHJ-kurssia, mutta painottuu perheyrityksen hallitustyöhön erityisesti yritysesimerkkien osalta.

Kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpano, rooli, vastuut, riskienhallinta ja työskentelytavat (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät) perheyrityksen näkökulmasta ja käytännönläheisesti yritysesimerkkien avulla. Kurssi järjestetään viitenä iltapäivänä viikon välein. Kurssin järjestävät Tampereen kauppakamari yhdessä Hallituspartnerit ry:n ja Perheyritysten liiton kanssa.

Sisältö

Kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpano, rooli, vastuut, riskienhallinta ja työmuodot (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät jne.) erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja vahvasti käytäntöön soveltaen yritysesimerkkien kautta.

Kurssimaksuun sisältyvä kirjallisuus

Hyvä hallitustyö: Juhani Erma, Tommi Rasila, Olli V. Virtanen, Helsingin Kamari Oy, 2011 (kirja sisältyy kurssin hintaan). Kirja sisältää Listaamattomien yhtiöiden hallinnoinnin kehittäminen -asialuettelon, Corporate Governance: Keskuskauppakamari

Uudistuva Perheyritys: Krista Elo-Pärssinen & Jarna Heinonen, Alma Talent Oy 2019

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HHJ-perheyrityskurssi , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Katso aloitukset kouluttajan sivuilta

  • Lähiopetus
  • Tampere

Katso aloitukset kouluttajan sivuilta

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Kenelle HHJ-Perheyrityskurssi on tarkoitettu:

  • perheyritysten omistajille
  • perheyritysten hallituksen jäsenille ja johdolle
  • henkilöille, jotka etsivät tai ovat kiinnostuneita hallituspaikasta perheyrityksessä

Yrittäjä, yritysjohto, omistajat ja rahoittajat tarvitsevat tuekseen eri alojen kokeneita asiantuntijoita, liiketoimintaosaajia, jotta yritys kykenisi kaupallistamaan tuotteitaan, kasvamaan, uudistumaan ja laajentamaan markkina-alueitaan samalla säilyttäen kannattavuutensa. Myös erilaiset murrokset kuten sukupolvenvaihdokset, omistajamuutokset, kansainvälistyminen, kasvunopeus tai markkinahäiriöt ovat helpoimmin hallittavissa, kun yrityksestä löytyy laajalti kokemusta. Hallitustyöskentelyn avulla voidaan parhaiten sitoa yritykseen sen tarvitsemat ulkopuoliset resurssit toimivan johdon tai yrittäjän tueksi.

Aikataulu

23.4.2024 Tampere

Kustannukset

Tarkistathan HHJ-perheyrityskurssin osallistumismaksun kyseisen kurssin lisätiedoista.

Osallistumismaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HHJ-perheyrityskurssi ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ)
Kalevantie 2 D
33100 Tampere

Hyöty irti hallitustyöstä!

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kurssien ansiosta tuhansissa suomalaisissa yrityksissä on keskusteltu johtamisen kehittämisestä, muutettu hallituksen työskentelyä, rohkaistuttu rekrytoimaan ulkopuolisia osaajia hallitukseen ja otettu merkittäviä kehitysaskelia liiketoiminnassa. Hyvällä hallitustyöllä edistetään yritystoimintaa ja tuetaan pk-yritysten kasvua sekä luodaan uusia työpaikkoja ja säilytetään...

Lue lisää kouluttajasta Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu