Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Intensiivinen kommunikointivalmennus

Kieliavain
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Intensiivinen kommunikointivalmennus

 

Opi käyttämään vierasta kieltä

Kieliavain on erikoistunut puhevalmennukseen, jonka avulla opit lyhyessä ajassa käyttämään opiskelemaasi kieltä monipuolisesti, tarkoituksenmukaisesti ja rennosti. Kieliavaimen valmennuksessa huomioidaan asiakkaan äisinkielen lisäksi kulttuuriympäristö ja valmennettavan oma persoona.

Kielikoulutus yritykselle

Yrityksille Kieliavain tarjoaa kokonaisvaltaisen palveluratkaisun. Tähän palveluun kuuluu taso-, tarve- ja tavoitekartoitus, yrityksen tarpeisiin räätälöity valmennusohjelma, joustava aikataulun, palautteen ja säännöllisen raportoinnin.

Kielivalmennuksia eri aloille

Kieliavain antaa kielikoulutusta muun muassa näille aloille:

  • julkishallinto, pankki ja sijoittaminen
  • media, matkailu ja hotelliala
  • design ja IT
  • vähittäis- ja tukkukauppa
  • rakennus- ja elintarviketeollisuus
  • terveydenhuolto
  • urheilu ja liikunta

  

Puhevalmennus tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti

Asiakas päättää kielikoulutusohjelman kestosta, osallistujista, aikataulusta ja tavoitteista. Kieliavaimen henkilökunta koostaa ohjelman, joka varmistaa, että saavutat paitsi teoriassa, myös käytännössä sinulle asetetut tavoitteet.

Kieliavaimen kielivalikoimaan kuuluvat: suomi, englanti, ruotsi, ranska, venäjä, saksa, italia, norja, portugali, espanja, venäjä ja kiina.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Intensiivinen kommunikointivalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kieliavaimen intensiivinen kommunikointivalmennus on kaikkien halukkaiden tilattavissa.

Koulutuspaikka

Intensiivinen kommunikointivalmennus toteutetaan joko asiakkaan luona tai Kieliavaimen koulutustiloissa Helsingissä. Helsingin lisäksi valmennusta järjestetään myös Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa.

Kieliavaimen kouluttajat

Kieliavaimen opettajakunta on vaativaan aikuiskoulutukseen erikoistunut ja se koostuu sekä äidinkieltään opettavista että suomalaisista osaajista. Sinun kielikouluttajaksesi Kieliavain tarjoaa henkilöä, jolla on mahdollisesti sinun alaltasi koulutusta tai kokemusta.

Kustannukset

Yksilöllisten koulutusohjelmien hinta on alkaen 915 € (sisältää alv.:n 24 %).

Kysy tarjousta sinulle tai yrityksellesi räätälöitävästä kurssista.

Kieliavain

Kieliavain on kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille tarjoava kielikoulutuskeskus, joka toteuttaa kielikoulutukset ilolla, intohimolla ja asiantuntemuksella.

Kieliavain on kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille tarjoava kielikoulutuskeskus, joka toteuttaa kielikoulutukset ilolla, intohimolla ja asiantuntemuksella. Kielitaito on muutakin kuin sanoja ja kielioppia. Kieli rakentaa siltoja ihmisten välille, kosketuspintoja uusiin kulttuureihin ja avaimia antoisaan kansainväliseen kommunikaatioon. Siksi Kieliavaimen kielikoulutukset...


Lue lisää kouluttajasta Kieliavain ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Intensiivinen kommunikointivalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Kieliavain

Kieliavain

Vilhonkatu 5 A, 2.krs
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
kieliavain.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Intensiivinen kommunikointivalmennus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tuloksellista kielikoulutusta

KieliEttan tarjoaa tehokkaat kieli- ja kulttuurikoulutukset liike-elämän ja asiantuntijoiden tarpeisiin sekä lähi- että etäopetuksena. Pyydä tarjous!