Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Kielikoulutus yrityskohtaisena ryhmäopetuksena (kaikki kielet)

KieliEttan
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Kielikoulutus yrityskohtaisena ryhmäopetuksena (kaikki kielet)

Kielikoulutus ryhmäopetuksena / KieliEttan

Kielen ryhmäopetus on tehokas tapa kehittää henkilöstön kielitaitoa

Kieliettanin kielikoulutuksien keskeinen tavoite on osallistujan aktivoiminen vieraan kielen käyttämiseen. Tarkoituksena on kasvattaa osallistujan itseluottamusta ja madaltaa kielenkäytön kynnystä.

Koulutus räätälöidään osallistujan tai osallistujaryhmän tarpeiden mukaan ja keskiössä on yleensä työtehtävän, roolin tai ammatin edellyttämä kielitaito. Koulutukset toteutetaan joko yksityisopetuksena tai pienryhmissä.

Tarpeisiinne räätälöityä kielikoulutusta Kieliettanilta

Kielen ryhmäopetus on yleensä kerran viikossa tapahtuvaa kielen opiskelua. Oppilaat jaetaan ryhmään lähtötason ja kielitaidon mukaan. Ryhmäopetus on hauskaa ja antoisaa. Pienessä ryhmässä opit tehokkaasti ja voit osallistua aktiivisesti harjoituksiin.

Ryhmätuntien opetussuunnitelma räätälöidään sekä yrityksenne että jokaisen opiskelijan henkilökohtaiset tarpeet huomioiden.

KieliEttanin kieliopetuksessa pääpaino on puhetaidon aktivoimisessa. Tavoitteena on tarjota kaikille opiskelijoille tehokas, nykyaikainen, laadukas ja monipuolinen koulutusohjelma.

Tarvekartoitus räätälöinnin perustana

Kielikoulutuksen sisältö perustuu tarvekartoitukseen. Kartoituksen perusteella koulutus räätälöidään vastaamaan osallistujan tai osallistujaryhmän tarpeita.

Kieliettanin laaja kouluttajavalikoima mahdollistaa kouluttajan valinnan asiakas- ja tapauskohtaisesti. Tämä tekee oppimiskokemuksesta ja -tuloksesta parhaan mahdollisen! Kielivalikoimaan kuuluu esimerkiksi:

  • englanti
  • suomi
  • ruotsi
  • saksa
  • ranska
  • venäjä
  • espanja
  • kiina
  • arabia

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kielikoulutus yrityskohtaisena ryhmäopetuksena (kaikki kielet), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaisesti. Ryhmäkoulutusta tarjotaan organisaatioille, yrityksille, tiimeille, yhdistyksille ja vastaaville. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kielikoulutus yrityskohtaisena ryhmäopetuksena (kaikki kielet)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

KieliEttan

Kieliettan

KieliEttan – Ammattimaista kielipalvelua vuodesta 2004

Ab KieliEttan Oy on vuonna 2004 perustettu valmennusyritys, jonka asiakkaita ovat yritykset ja julkishallinto. KieliEttan on tunnettu joustavasta ja nopeasta palvelusta sekä loistavista työntekijöistään. Kieliettanilla on 80 kouluttajaa, joilla on laajasti kokemusta eri toimialoilta. Koulutuksia toteutetaan ympäri Suomea. Yritysmaailmassa on...


Lue lisää kouluttajasta KieliEttan ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

KieliEttan

Pohjoisranta 4 a 97
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.kieliettan.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kielikoulutus yrityskohtaisena ryhmäopetuksena (kaikki kielet) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: