KONEen Teollisuusoppilaitos

KONEen Teollisuusoppilaitos

Koulutamme oppisopimuksella hissien asennus- ja kunnossapitotehtäviin

KONEen Teollisuusoppilaitos on Opetushallituksen valvonnan alainen ammatillinen erikoisoppilaitos. Tämä hissitekniikan oppilaitos kouluttaa uusia asentajia oppisopimuskoulutuksena ja järjestää koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkintoja hissiasennuksen osaamisalalta (vastaa entistä hissiasentajan ammattitutkintoa). Lisäksi KONEen Teollisuusoppilaitos tarjoaa henkilöstölle teknistä jatkokoulutusta. Opetusohjelmat vastaavat hissialan yleisiä toiminnan vaatimuksia, ja ne on laadittu jatko-opetukseksi yleisessä ammattioppilaitoksessa suoritetulle sähköalan perustutkinnolle.

Opetuksen järjestely ja tavoite

Koulutuksen alkuun painottuva lähiopetus suoritetaan teollisuusoppilaitoksen tiloissa Hyvinkäällä. Koulutusajasta noin 70 % on työharjoittelua, joka järjestetään KONE Hissit Oy:n asennus- ja kunnossapitokohteissa eri puolilla Suomea. Koulutuksen aikana noin puolet oppilaista erikoistuu uusien hissien asentamiseen ja puolet hissien kunnossapitoon (huolto ja korjaus).

Oppilaille maksetaan koko koulutusajalta palkkaa – myös teoriaopintojen ajalta. Opetus ja siihen liittyvät materiaalit, välineet sekä työvaatteet ovat oppilaille maksuttomia. Oppilaat kuuluvat KONEen työterveyshuollon piiriin ja KONEen vakuutuskassaan. Koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneille yhtiö pyrkii järjestämään työpaikan koulutusta vastaaviin tehtäviin.

Haluatko lisätietoja KONEen Teollisuusoppilaitoksesta?

Lisätietoja KONEen Teollisuusoppilaitoksen koulutustarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit kysyä lisätietoja myös suoraan koulutuksen järjestäjältä tekemällä yhteydenottopyynnön.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Tekniikka
Automaatio / Koneet Kesto Hinta Paikka Alkaa
Hissiasentaja 2 vuotta Useita paikkakuntia

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta KONEen Teollisuusoppilaitos? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

KONEen Teollisuusoppilaitos

Myllykatu 3, ovi 14
05801 Hyvinkää

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan KONEen Teollisuusoppilaitos täytä seuraavat tiedot: