Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennus- ja pintakäsittelyalan koulutus (rakennusalan perus-/ammattitutkinto, pintakäsittelyalan perus-/ammattitutkinto)

Koulutus Nord
Yhteenveto
8–50 viikkoa
suomi
   
Övertorneå
Työvoimakoulutus

Rakennus- ja pintakäsittelyalan koulutus (rakennusalan perus-/ammattitutkinto, pintakäsittelyalan perus-/ammattitutkinto)

Rakennus- ja pintakäsittelyalan koulutus, työvoimakoulutus

Suorita rakennus- ja pintakäsittelyalan koulutus

Koulutus on käytäntöpainoista: teoria ja käytäntö sovelletaan ammattityöhön.

Koulutuksen tavoitteena on kartoittaa opiskelijan ammatillinen osaaminen ja henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti ja saattaa opiskelijan tiedot ja taidot (ammattiosaaminen) rakennusalan vaatimuksia vastaavaksi. Tavoitteena on, että opiskelija työllistyy tai olennaisesti parantaa mahdollisuuksiaan työllistymiseen.

Työturvallisuusohjeiden noudattaminen on osa ammattitaitoa. Rakennustyömaalla työskentely edellyttää oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja yrittämisen halua. Rakennusalalla tapahtuvat muutokset korostavat ammattitaidon monipuolisuutta, jatkuvaa oman ammattitaidon kehittämistä, tehokkuutta ja laatuajattelua. Ympäristökysymysten huomioonottaminen ja kansainvälistyminen tuovat rakennusalalle osaltaan uusia vaatimuksia.

RAKENNUSALAN PERUSTUTKINTO (talonrakennuksen osaamisala)

Tutkinto sisältää kaksi pakollista tutkinnon osaa; perustyöt ja runkovaiheen työt. Lisäksi valitaan valinnaisia tutkinnon osia.

RAKENNUSALAN AMMATTITUTKINTO

Pakollisena tutkinnon osana suoritetaan talouden, työn ja työympäristön hallinta. Lisäksi valitaan valinnaisia tutkinnon osia.

PINTAKÄSITTELYALAN PERUSTUTKINTO

Maalari (koko tutkinnossa pakollinen); rakennusten korjausmaalaus ja uudisrakennusmaalaus.

Lattiapäällystäjä (koko tutkinnossa pakollinen); lattiapäällystyksen perustyöt.

Lisäksi koko tutkintoa suoritettaessa on valittava vähintään yksi osio seuraavista: mattotyöt, lattialaatoitus ja parkettityöt. Lisäksi valitaan valinnaisia tutkinnon osia.

PINTAKÄSITTELYALAN AMMATTITUTKINTO

Suuntautumisena joko maalarin ammattitutkinto tai lattiapäällystäjän ammattitutkinto.

Koulutukseen voidaan tarvittaessa sisällyttää myös  EA1-, työturvallisuuskortti- ja tylityökorttikoulutukset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennus- ja pintakäsittelyalan koulutus (rakennusalan perus-/ammattitutkinto, pintakäsittelyalan perus-/ammattitutkinto), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu rakennusalalla jo työskennelleille ja/tai rakennusalan työstä kiinnostuneille hakijoille tai hakijoille, joilla on aikaisempaa alan koulutusta. Opiskelijat koulutukseen valitaan hakemusten ja haastattelun perusteella.

Kustannukset

Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennus- ja pintakäsittelyalan koulutus (rakennusalan perus-/ammattitutkinto, pintakäsittelyalan perus-/ammattitutkinto)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus Nord

Koulutus Nord

Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa

Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...


Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutus Nord

Skolvägen 12
SE 95721 Övertorneå

 Näytä puhelinnumero
utbnord.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakennus- ja pintakäsittelyalan koulutus (rakennusalan perus-/ammattitutkinto, pintakäsittelyalan perus-/ammattitutkinto) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: