🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

EPALS (European Paediatric Advanced Life Support)

Metropolia Ammattikorkeakoulu, paikassa Helsinki
Kesto
2 päivää
Kesto
2 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

EPALS (European Paediatric Advanced Life Support)

EPALS-kurssi sopii terveydenhuollon akuuttiyksiköissä lapsipotilaita hoitaville hoitajille ja lääkäreille (esim. ensihoito, päivystys, leikkaussali, tehohoito)

European Paediatric Advanced Life Support (EPALS) -kurssi on kaksipäiväinen moniammatillinen kurssi, joka opettaa systemaattisen lähestymistavan kriittisesti sairastuneen tai vammautuneen lapsen tunnistamiseen ja välittömään hoitoon sekä lapsen sydänpysähdyksen ennakoimiseen, toimintaan elvytystilanteessa sekä välittömään elvytyksen jälkeiseen hoitoon.

Kurssilla opitut taidot ja teoria nojaavat ERC:n ohjeistuksiin.

Kurssiin kuuluu verkossa opiskeltava englanninkielinen ennakkomateriaali sekä kaksi päivää intensiivistä lähiopetusta. Lähiopetus sisältää taitopajoja, lyhyitä luentoja sekä useita simulaatioharjoituksia. Kurssin päätteeksi jokainen osallistuu simulaatiotestiin. Hyväksytystä suorituksesta osallistuja saa kansainvälisen todistuksen, joka on voimassa kolme vuotta. EPALS-kurssi sopii terveydenhuollon akuuttiyksiköissä lapsipotilaita hoitaville hoitajille ja lääkäreille (esim. ensihoito, päivystys, leikkaussali, tehohoito).

Koulutuksen hyödyt

  • Hyväksytystä suorituksesta osallistuja saa kansainvälisen todistuksen, joka on voimassa kolme vuotta.
  • Opit ennakoimaan lapsen sydänpysähdystä.
  • Opit toimimaan lapsen elvytystilanteessa sekä välittömän elvytyksen jälkeistä hoitoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EPALS (European Paediatric Advanced Life Support), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuspaikka

Myllypuron kampus

Kustannukset

950,00 € + alv 24 %(1 178,00 € sis. alv)

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EPALS (European Paediatric Advanced Life Support)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Myllypurontie 1
00920 Helsinki

Metropolia – ratkaisijat käytössänne

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Metropolia kouluttaa kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Ammattikorkeakoulu muodostaa 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat. Metropolia on korkeakoulutuksen...

Lue lisää kouluttajasta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu