Takaisin hoitotyöhön 20 op

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Hämeenlinna
Kesto
2,5 kuukautta
Seuraava toteutus
11 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
2,5 kuukautta
Seuraava toteutus
11 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Takaisin hoitotyöhön 20 op

hoitotyö

Oletko suorittanut sairaanhoitajatutkinnon, mutta et ole työskennellyt alalla pitkään aikaan tai lainkaan? Oletko miettinyt, että voisit palata hoitotyöhön? Nyt sinulla on siihen tilaisuus: Hämeenlinnassa alkaa maksuton Takaisin hoitotyöhön -koulutus keväällä 2024.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksessa päivitetään ja täydennetään osallistujien valmiudet ja ammatillinen osaaminen vastaamaan alan nykypäivän vaatimuksia. Tavoitteena on työllistyä sairaanhoitajan tehtäviin koulutuksen jälkeen tai jo koulutuksen aikana.

Koulutuskokonaisuus on laajuudeltaan 20 opintopistettä, ja se sisältää seuraavat opintojaksot:

  • Uudistuva terveydenhuolto ja asiakaslähtöisyys, 4 op
  • Kliinisen hoitotyön auttamismenetelmät ja turvallinen lääkehoito, 6 op
  • Ohjattu harjoittelu, 10 op

Koulutukseen sisältyy 6 viikkoa harjoittelua osallistujan itse sopimassa harjoittelupaikassa. Harjoittelun tarkoituksena on tukea työllistymistä sairaanhoitajan työhön oman urasuunnitelman mukaisesti. Lähtökohtaisesti osallistujat neuvottelevat itse harjoittelupaikan oman urasuunnitelman mukaisesti.

Koulutuksen opetusmenetelminä käytetään lähiopetusta luokassa ja Zoom-yhteydellä; taitopajoja ja simulaatio-opetusta, säännöllisiä yksilö- ja pienryhmäohjauksia, asiantuntijaluentoja, Learn (Moodle) -verkko-oppimisympäristöä, jossa on erilaisia oppimistehtäviä ja osallistujan urasuunnitelmaa tukevaa työpaikalla tapahtuvaa ohjattua harjoittelua.

Koulutuksen teoriaopinnot sisältävät noin 3 lähiopetuspäivää/teoriaviikko Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa.  Teoriaviikkoja on yhteensä 6 ja harjoitteluviikkoja 6. Harjoittelu suoritetaan noudattaen kunkin työpaikan työvuoroja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Takaisin hoitotyöhön 20 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

11 maaliskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Hämeenlinna

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on aikaisemmin suoritettu sairaanhoitajatutkinto (opistoaste tai AMK), mutta he eivät ole tehneet lainkaan tai pitkään aikaan koulutusta vastaavaa hoitotyötä

Aikataulu

Koulutus toteutetaan ajalla 11.3.–31.5.2024. Opintoihin kuuluu kaksi teoriajaksoa sekä kaksi harjoittelujaksoa:

  • I teoriajakso 11.3.5.4.2024 (4 viikkoa)
  • I harjoittelujakso 8.4.28.4.2024 (3 viikkoa)
  • II teoriajakso 29.4.10.5.2024 (2 viikkoa)
  • II harjoittelujakso 13.5.30.5.2023 (3 viikkoa)

Koulutuspaikka

Teoriajaksoihin sisältyvät lähipäivät, taitopajat ja simulaatiot toteutetaan HAMKin Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Osa teoriapäivistä toteutetaan Zoom-yhteydellä, mikä edellyttää oman tietokoneen käyttöä.

Kustannukset

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Täytä yhteystietosi, niin Hämeen ammattikorkeakoulu ottaa sinuun yhteyttä. Muistathan kurkata myös roskapostikansion – joskus vastausviestit saattavat livahtaa sinne.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Visamäentie 35
13101 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella, verkossa ja kansainvälisesti. Meitä yhdistää into tarttua toimeen ja rakentaa yhteistä...

Lue lisää kouluttajasta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu