Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) monialainen työelämän kouluttaja

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK on monialainen aikuisten ja nuorten kouluttaja, joka tarjoaa laajalla koulutusohjelmavalikoimallaan monipuolisen, elinkeinoelämän kanssa verkottuneen oppimisympäristön. HAMK toimii neljällä seutukunnalla ja palvelee kahden miljoonan asukkaan työssäkäyntialuetta. Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on HAMKin tytäryhtiö.

HAMK Työelämän lähipalvelut

Koulutuspalveluiden asiantuntijana HAMK haluaa olla tukemassa sinun sekä henkilöstösi osaamisen kehittymistä. Työelämän tarpeista ja toiveista syntyneet koulutukset ovat tehokas väylä ammattitaidon syventämiseen.

HAMK:n koulutuksilla syvennät ja päivität taitojasi nopeasti tai perehdyt uuteen aiheeseen. Koulutuksia on mahdollista rakentaa myös tilaajan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan rajatulle kohderyhmälle. Laajan ja monipuolisen asiantuntijaverkostn avulla saat HAMK:lta liiketoimintasi kehittämiseksi laadukasta koulutusta.

Kiinnostuitko?

Täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön saat lisätietoa Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) koulutuksista.

IT / Tietoliikenne
ICT - Ammattilaiset Kesto Hinta Paikka Alkaa
Opet ohjelmoijiksi —koulutuskokonaisuus Verkossa/etänä Kevät 2019
Johtaminen
Strateginen johtaminen Noin 5 kuukautta 470 EUR + alv 24 % Hämeenlinna
Kasvatus / Ohjaus
Opiskelijan valmentajana ammatillisen kasvun prosessissa 3 op 2 päivää Hämeenlinna
Opetus / Pedagogiikka
Timanttia hiomassa – Nuoren opiskelijan kohtaaminen ja valmentaminen matkalla ammattiin 2 päivää Hämeenlinna
Markkinointi / Viestintä
Digitaalinen markkinointi
Sisältömarkkinointi ja myynti sosiaalisessa mediassa Sopimuksen mukaan Hämeenlinna Sopimuksen mukaan
Rakentaminen / Kiinteistö
Rakennuksen energiaosaaja - täydennyskoulutus 10 op 1 vuosi 2 450 EUR + alv 24 % Hämeenlinna 22.2.2019
Sosiaali- ja terveysala
Seksuaalikasvattaja 30 op Noin 1,5 vuotta Hämeenlinna 10.5.2019
Seksuaalineuvoja 2019-2020 Noin 1 vuosi 2 100 EUR + alv 24 % Hämeenlinna 8.2.2019
Talous / Rahoitus
Taloushallinto
KirjanpitoPassi verkossa (9 op) 7 kuukautta 1 400 EUR + alv 24 % Verkossa/etänä Joustavasti
Ympäristö / Luonto
Biotalouden erikoistumiskoulutus Riippuu oppimissuunnitelmasta 900 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 24.1.2019

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Hämeen ammattikorkeakoulu? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Visamäentie 35
13101 Hämeenlinna

www.hamk.fi

Hannele Lehtimäki   |   23.1.2015
osallistuin koska tarvitsin lisäoppia ko asiasta. Olen kirjanpitäjä ja tuli asunto-osakeyhtiön kirjanpito ajankohtaiseksi.
          (4)
Anna-Leena Härmä   |   20.1.2015