Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus (30 op)

Kesto
9 kuukautta
Hinta
2 300 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 2 300 EUR)
Seuraava toteutus
20 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
9 kuukautta
Hinta
2 300 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 2 300 EUR)
Seuraava toteutus
20 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 2 300 EUR (arvonlisäverotonta) / osallistuja

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus (30 op)

Mikkelin kesäyliopisto

Neuropsykiatrinen valmennus on ohjauksellista kuntoutusta, jossa asiakasta ohjataan ja tuetaan kehittämään arjen- ja elämänhallinta- sekä sosiaalisia taitojaan. Valmennuksen lähtökohtana on omien vahvuuksien ja voimavarojen tiedostaminen ja käyttöönotto sekä kehittäminen. Valmennuksen teoreettisena taustana toimii voimavara- ja ratkaisukeskeinen työote.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa tietämystä neuropsykiatrisista vaikeuksista ja oppia keinoja tukea, ohjata ja valmentaa neuropsykiatrisia vaikeuksia omaavia lapsia, nuoria ja aikuisia sekä perheitä. Koulutuksen suorittaneet voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina.
Neuropsykiatrinen valmentajakoulutuksen laajuus 30 opintopistettä. Koulutus sisältää 18 etäopetuspäivää sekä itsenäistä työskentelyä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

20 huhtikuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Neuropsykiatrinen valmentajakoulutus on tarkoitettu sosiaali-, terveys-, opetus- tai kasvatusalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään henkilöitä, joilla on neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia kuten ADHD, autismikirjoa, Tourette, kielellisiä erityisvaikeuksia tai aistitiedon käsittelyn vaikeuksia. Lisäksi valmennus soveltuu mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä henkilöiden, joilla on oppimisvaikeuksia, ohjaukseen ja kuntoutukseen.

Aikataulu

la–su 20.–21.4.2024
la–su 18.–19.5.2024
la–su 8.–9.6.2024
la–su 3.–4.8.2024 
la–su 24.–25.8.2024
la–su 14.–15.9.2024
la–su 5.–6.10.2024
la–su 9.11.–10.11.2024
la–su 30.11.–1.12.2024

Koulutuspaikka

Koulutus sisältää 18 etäopetuspäivää sekä itsenäistä työskentelyä.

Etäkoulutus sisältää yhteistoiminnallista oppimista, luentoja, käytännön harjoituksia, pari- ja pienryhmätyöskentelyä sekä ohjauskeskusteluja. Itsenäisen työskentelyn aikana opiskelija tutustuu aihealueen kirjallisuuteen, tekee oppimistehtäviä ja toteuttaa valmennusprosessiharjoittelun. Opiskelija arvioi myös omaa ammatillista kehittymistään koko koulutuksen ajan.
Opintojen suorittaminen edellyttää etäkoulutuksiin osallistumista, välitehtävien suorittamista hyväksytysti ja valmennusprosessin toteuttamista.

Kouluttaja

Kirsi Raatikainen, yrittäjä (YAT), valmentaja, kouluttaja, sairaanhoitaja (mielenterveys- ja päihdetyö), lastenhoitaja, puhevammaisten tulkki, neuropsykiatrinen valmentaja, perhevalmentaja, neuropsykiatrinen valmentaja -kouluttaja (60 op), ratkaisukeskeinen valmentaja ja -kouluttaja, NLP Trainer (kouluttaja), NLP Master Practitioner, NLP Practitioner, NLP Master Coach, NLP Personal Coach. 

Mari Lapinkoski, kasvatustieteiden maisteri, erityisluokanopettaja, erityisopettaja, luokanopettaja, oppilaan- ja opinto-ohjaaja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja NLP Practitioner. 

Asiantuntijaluennoitsijat:

Heli Katajamäki, neuropsykologian erikoispsykologi (PsL), Neuropsykologipalvelu Nemo. 
Heli Katajamäki toimii neuropsykiatrisia oireyhtymiä omaavien lasten ja nuorten kuntouttajana. Hän on myös entinen koulupsykologi. 

Ilpo Kinnunen, psykiatri, NLP Trainer, NLP Personal Coach, Mindfulness-ohjaaja. 
Ilpo Kinnunen toimii koulutuksessa lääkinnällisen kuntoutuksen ja lääkehoidon asiantuntijana.

Lisäksi ADHD-, autismikirjon ja Tourette-kokemusasiantuntijat

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus (30 op) ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Mikkelin kesäyliopisto Facebookissa

Mikkelin kesäyliopisto
Raatihuoneenkatu 12
50100 Mikkeli

Mikkelin kesäyliopisto – maankuulu koulutusosaaja Etelä-Savosta

Mikkelin kesäyliopisto järjestää vuosittain noin 250 erilaista koulutustilaisuutta: avoimia yliopisto-opintoja, työelämälähtöisiä täydennyskoulutuksia, tilauskoulutuksia organisaatioille sekä erilaisia luentoja ja seminaareja. Opiskelu Mikkelin kesäyliopistossa on avointa kaikille ilman ikä- tai pohjakoulutusvaatimuksia tai erillistä hakumenettelyä. Opiskella voit ympäri vuoden. Työelämälähtöiset täydennyskoulutuksemme ovat suunniteltu...

Lue lisää kouluttajasta Mikkelin kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu