🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Musiikkiterapian perusopinnot 25 op (JY)

Mikkelin kesäyliopisto, paikassa Mikkeli
Kesto
9,5 kuukautta
Hinta
925 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 925 EUR)
Seuraava toteutus
12 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
9,5 kuukautta
Hinta
925 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 925 EUR)
Seuraava toteutus
12 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
alkaen 925 EUR (arvonlisäverotonta) / osallistuja

Musiikkiterapian perusopinnot 25 op (JY)

Musiikkiterapian perusopinnot 25 op (JY)

Oletko kiinnostunut musiikin hoitavista, psykologisista ja fysiologista vaikutuksista? Lähde mukaan syksyllä 2024 alkaviin Musiikkiterapian perusopintoihin Mikkelin kesäyliopistossa! Musiikkiterapian opinnoissa pääset tarkastelemaan, miten musiikkiterapiaa voidaan hyödyntää mm. psyykkisessä ja neurologisessa kuntoutuksessa, kehitysvammaisten ja vanhusten hoidossa sekä päihdehuollossa. Samalla keskityt musiikin hoitaviin psykologisiin ja fysiologisiin vaikutuksiin sekä perehdyt musiikkiterapian sovelluksiin ja hoidollisiin päämääriin saavuttaen vankan teoreettisen, tutkimuksellisen ja kliinisen perustietopohjan. Opinnot perehdyttävät sinut myös musiikkiterapian sovelluksiin ja käytäntöihin erilaisissa diagnostisissa kohderyhmissä.

Perus- ja aineopintoja voidaan käyttää osana musiikkiterapeutin kliiniseen kelpoisuuteen johtavaa koulutusta. Opintojen tavoitteena on myös antaa musiikkiterapeuttista tietopohjaa ja käytännön valmiuksia sellaisille opiskelijoille, jotka hyödyntävät musiikkiterapiaopintojaan osana muuta työtä ilman tarvetta varsinaiseen musiikkiterapeutin kelpoisuuteen. 

Musiikkiterapialla itsessään tarkoitetaan musiikkiterapeutin suorittamaa ja musiikin eri ominaisuuksia, kuten rytmiä, harmoniaa ja melodiaa hyödyntävää toimintaa hoidollisten päämäärien saavuttamiseksi. Musiikkiterapia soveltuu terapiamuodoksi kaiken ikäisille eikä asiakkaalta edellytetä musikaalisia taitoja. Musiikkiterapia on psykoterapian erityissovellus, jossa ollaan kiinnostuneita musiikin hoitavista, psykologisista ja fysiologisista vaikutuksista.

Opintokokonaisuuteen sisältyvät opintojaksot:

MTEP011 Johdatus musiikkiterapiaan 5 op. Opetus la 12.10.2024 klo 10-17.
MTEP1016 Musiikkiterapian teoriaa, lähestymistapoja ja menetelmiä 5 op
MTEP1017 Näkökulmia musiikkiterapiaan Suomessa 5 op
MTEP1020 Musiikkipsykologia I 5 op
MTEP033 Kirjallinen työ 5 op

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

12 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Mikkeli

Kohderyhmä

Opinnot sopivat erityisesti hoito-, ohjaus-, kasvatus-, erityiskasvatus- tai musiikkialan ammateissa toimiville tai niihin tähtääville. Lähiopetuksen (ja osittaisen verkkovälitteisen opetuksen) lisäksi musiikkiterapian opintoihin sisältyy itsenäisesti suoritettavia oppimistehtäviä.

Kouluttaja

Vahvistetaan myöhemmin.

Kustannukset

925 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikkiterapian perusopinnot 25 op (JY)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Mikkelin kesäyliopisto Facebookissa

Mikkelin kesäyliopisto
Raatihuoneenkatu 12
50100 Mikkeli

Mikkelin kesäyliopisto – maankuulu koulutusosaaja Etelä-Savosta

Mikkelin kesäyliopisto järjestää vuosittain noin 250 erilaista koulutustilaisuutta: avoimia yliopisto-opintoja, työelämälähtöisiä täydennyskoulutuksia, tilauskoulutuksia organisaatioille sekä erilaisia luentoja ja seminaareja. Opiskelu Mikkelin kesäyliopistossa on avointa kaikille ilman ikä- tai pohjakoulutusvaatimuksia tai erillistä hakumenettelyä. Opiskella voit ympäri vuoden. Työelämälähtöiset täydennyskoulutuksemme ovat suunniteltu...

Lue lisää kouluttajasta Mikkelin kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu