Realiteettiterapia mielenterveys- ja päihdetyössä ja kuntoutuksessa

Kesto
1 päivä
Hinta
170 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
21 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 5.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 päivä
Hinta
170 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
21 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 5.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Realiteettiterapia mielenterveys- ja päihdetyössä ja kuntoutuksessa

Realiteettiterapia mielenterveys- ja päihdetyössä ja kuntoutuksessa

Realiteettiterapia tarjoaa käytännöllisen, helposti omaksuttuvan ohjaustyön mallinnuksen, joka sopii myös haastavien asiakkaiden kanssa työskentelyyn. Menetelmä perustuu amerikkalaisen psykiatri William Glasserin kehittämään Valinnan teoriaan, jota Euroopassa edelleen kehitti psykologi Leon Lojk.

Ohjaus realiteettiterapiassa sisältää ammattilaisen ja asiakkaan itsearvioinnin lisäksi muutamia keskeisiä tekijöitä, jotka voidaan yhdistää ja kuvata ohjauksen kehänä. Koulutuspäivässä opit tunnistamaan motivaation taustalla olevia perustarpeita ja tukemaan asiakkaan pysyviin muutoksiin johtavia käyttäytymisen valintoja. Saat käyttöösi toimivia tapoja tunnistaa perustarpeita, mikä auttaa koulutuksen annin käyttöönotossa asiakastyössä ja omassa työssä laajemminkin.

Ohjauksen kehää käyttämällä opit ohjaamaan asiakkaita eri tilanteissa monipuolisemmin samalla välttäen ulkoisen kontrollin mukanaan tuomia haasteita. Realiteettiterapia on erityisen tunnettu haastavien asiakkaiden kanssa mutta se sopii käytettäväksi monien muidenkin kohderyhmien kanssa. Sen etuina ovat asiakkaiden osallistaminen sekä joustavuuden kehittäminen omaan ohjaustyöhön. Lisäksi tarvekeskeinen opiskelu on aina oivaltavaa ja hauskaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Realiteettiterapia mielenterveys- ja päihdetyössä ja kuntoutuksessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

21 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Ylivieska
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 5.8.2024

Kohderyhmä

Mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaiset, kuntoutusohjaajat, ohjaajat, erityisohjaajat, perhetyöntekijät, sosiaaliohjaajat, nuoriso-ohjaajat.

Aikataulu

Klo 9–16

Kouluttaja

Heidi Härkönen– johdon työnohjaaja, coach ja kouluttaja sekä Jari Härkönen– kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti.

Kustannukset

170 € sisältäen opetuksen ja materiaalit. Ruokailut erikseen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Realiteettiterapia mielenterveys- ja päihdetyössä ja kuntoutuksessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus
Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

Raudaskylän Kristillinen Opisto ei ole ainoastaan oppilaitos, vaan oppimisyhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa. Opisto tarjoaa laadukkaita koulutuksia niin nuorille kuin aikuisille humanistis-kulttuurisessa oppimisympäristössä. Opistosta löydät muun muassa täydennyskoulutuksia, lyhytkursseja, aikuisten perusopetusta ja aikuisille suunnattuihin ammattitutkintoihin valmistavia koulutuksia. Nimi Kristillinen Opisto...

Lue lisää kouluttajasta Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu