Koulutuksia aikuisille Raudaskylän Kristillisessä opistossa

Enemmän kuin oppilaitos

Raudaskylän Kristillinen Opisto ei ole ainoastaan oppilaitos, vaan oppimisyhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa. Opisto tarjoaa laadukkaita koulutuksia niin nuorille kuin aikuisille humanistis-kulttuurisessa oppimisympäristössä. Opistosta löydät muun muassa täydennyskoulutuksia, lyhytkursseja, aikuisten perusopetusta ja aikuisille suunnattuihin ammattitutkintoihin valmistavia koulutuksia.

Nimi Kristillinen Opisto tulee opiston historiasta, joka vie herännäisyyteen. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että opistossa hyväksytään monimuotoisuus ja erilaisuuus ikään, ihonväriin tai elämänkatsomukseen katsomatta.

Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia aikuiselle opiskelijalle

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa aikuiselle oppijalle monipuolisia mahdollisuuksia täydentää oman alan osaamista. Raudaskylän kristillisen opiston opetusjärjestelyt ovat joustavia ja jokaisen aikuisen opiskelijan lähtökohdat huomioidaan opinnoissa.

Jotta tutkintojen suorittaminen sopii aikuisten elämäntilanteeseen, ne suoritetaan työn ohessa oikeissa työtehtävissä. Opiskelu tapahtuu

• itsenäisenä opiskeluna
  • lähiopetuskertoina
  • työssäoppimisena
  • ja näytöillä.

Täydennä osaamistasi ja vahvista luovuuttasi kursseilla

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa vapaan sivistystyön kursseja ja ammatillista täydennyskoulutusta aikuiselle oppijalle. Koulutuksissa painottuvat kasvatus- ja sosiaalityö, perhetyö ja vapaaehtoistoiminta.

Vahvista yrityksesi henkilöstön osaamista koulutuksilla

Raudaskylän Kristillisen Opiston tutkintojen ja kurssien avulla yritykset voivat kehittää henkilöstönsä osaamista tai rekrytoida uutta henkilökuntaa.

Koulutuksia räätälöidään myös asiakkaiden ja työyhteisöjen tarpeisiin. Kysy lisää!

Kasvatus / Ohjaus Kesto Hinta Paikka Alkaa
Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelma 35 op Alkaen 2 750 EUR + alv 0 % Ylivieska 14.1.2021
Sosiaali- ja terveysala
Akuutissa ja pitkittyneessä kriisissä olevan asiakkaan/potilaan kohtaaminen 1 päivä Alkaen 290 EUR + alv 0 % Ylivieska
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentajan osaamisala Alkaen 540 EUR + alv 0 % Ylivieska Tammi-helmikuu 2020
Psykiatria / Mielenterveystyö
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (25 op) Alkaen 1 400 EUR + alv 0 % Ylivieska
Psykoterapia
Tunnelukot ja skeematerapia 2 päivää Alkaen 295 EUR + alv 0 % Ylivieska

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

www.rko.fi

Keskiarvo: 5

Silja
(5)
Hyvä koulutus jossa oli paljon uutta asiaa. Suosittelen!
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)