Koulutuksia aikuisille Raudaskylän Kristillisessä opistossa

Enemmän kuin oppilaitos

Raudaskylän Kristillinen Opisto ei ole ainoastaan oppilaitos, vaan oppimisyhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa. Opisto tarjoaa laadukkaita koulutuksia niin nuorille kuin aikuisille humanistis-kulttuurisessa oppimisympäristössä. Opistosta löydät muun muassa täydennyskoulutuksia, lyhytkursseja, aikuisten perusopetusta ja aikuisille suunnattuihin ammattitutkintoihin valmistavia koulutuksia.

Nimi Kristillinen Opisto tulee opiston historiasta, joka vie herännäisyyteen. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että opistossa hyväksytään monimuotoisuus ja erilaisuuus ikään, ihonväriin tai elämänkatsomukseen katsomatta.

Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia aikuiselle opiskelijalle

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa aikuiselle oppijalle monipuolisia mahdollisuuksia täydentää oman alan osaamista. Raudaskylän kristillisen opiston opetusjärjestelyt ovat joustavia ja jokaisen aikuisen opiskelijan lähtökohdat huomioidaan opinnoissa.

Jotta tutkintojen suorittaminen sopii aikuisten elämäntilanteeseen, ne suoritetaan työn ohessa oikeissa työtehtävissä. Opiskelu tapahtuu

• itsenäisenä opiskeluna
  • lähiopetuskertoina
  • työssäoppimisena
  • ja näytöillä.

Täydennä osaamistasi ja vahvista luovuuttasi kursseilla

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa vapaan sivistystyön kursseja ja ammatillista täydennyskoulutusta aikuiselle oppijalle. Koulutuksissa painottuvat kasvatus- ja sosiaalityö, perhetyö ja vapaaehtoistoiminta.

Vahvista yrityksesi henkilöstön osaamista koulutuksilla

Raudaskylän Kristillisen Opiston tutkintojen ja kurssien avulla yritykset voivat kehittää henkilöstönsä osaamista tai rekrytoida uutta henkilökuntaa.

Koulutuksia räätälöidään myös asiakkaiden ja työyhteisöjen tarpeisiin. Kysy lisää!

Sosiaali- ja terveysala Kesto Hinta Paikka Alkaa
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | työvalmentajan osaamisala 540 EUR + alv 0 % Ylivieska Tammi-helmikuu 2020
Lastensuojelu / Perhetyö
Ratkaisukeskeinen psykoedukatiivinen perhetyö (1,5 op) 2 päivää Ylivieska
Psykiatria / Mielenterveystyö
Korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä 3 päivää 600 EUR + alv 0 % Ylivieska
Nuoren mielen ensiapu (NMEA) 1 päivä 100 EUR + alv 0 % Ylivieska
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (25 op) 1 400 EUR + alv 0 % Ylivieska

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

www.rko.fi

Silja
(5)
Hyvä koulutus jossa oli paljon uutta asiaa. Suosittelen!
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)