Koulutuksia aikuisille Raudaskylän Kristillisessä opistossa

Enemmän kuin oppilaitos

Raudaskylän Kristillinen Opisto ei ole ainoastaan oppilaitos, vaan oppimisyhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa. Opisto tarjoaa laadukkaita koulutuksia niin nuorille kuin aikuisille humanistis-kulttuurisessa oppimisympäristössä. Opistosta löydät muun muassa täydennyskoulutuksia, lyhytkursseja, aikuisten perusopetusta ja aikuisille suunnattuihin ammattitutkintoihin valmistavia koulutuksia.

Nimi Kristillinen Opisto tulee opiston historiasta, joka vie herännäisyyteen. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että opistossa hyväksytään monimuotoisuus ja erilaisuuus ikään, ihonväriin tai elämänkatsomukseen katsomatta.

Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia aikuiselle opiskelijalle

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa aikuiselle oppijalle monipuolisia mahdollisuuksia täydentää oman alan osaamista. Raudaskylän kristillisen opiston opetusjärjestelyt ovat joustavia ja jokaisen aikuisen opiskelijan lähtökohdat huomioidaan opinnoissa.

Jotta tutkintojen suorittaminen sopii aikuisten elämäntilanteeseen, ne suoritetaan työn ohessa oikeissa työtehtävissä. Opiskelu tapahtuu

• itsenäisenä opiskeluna
  • lähiopetuskertoina
  • työssäoppimisena
  • ja näytöillä.

Täydennä osaamistasi ja vahvista luovuuttasi kursseilla

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa vapaan sivistystyön kursseja ja ammatillista täydennyskoulutusta aikuiselle oppijalle. Koulutuksissa painottuvat kasvatus- ja sosiaalityö, perhetyö ja vapaaehtoistoiminta.

Vahvista yrityksesi henkilöstön osaamista koulutuksilla

Raudaskylän Kristillisen Opiston tutkintojen ja kurssien avulla yritykset voivat kehittää henkilöstönsä osaamista tai rekrytoida uutta henkilökuntaa.

Koulutuksia räätälöidään myös asiakkaiden ja työyhteisöjen tarpeisiin. Kysy lisää!

Kasvatus / Ohjaus
Opetus / Pedagogiikka Kesto Hinta Paikka Alkaa
Seurauspedagogiikan peruskurssi (5 op) 3 lähijaksoa 900 EUR + alv 0 % Ylivieska 14.3.2019
Sosiaali- ja terveysala
Tunnelukot ja skeematerapia 2 päivää 265 EUR + alv 0 % Ylivieska 30.1.2019
Lastensuojelu / Perhetyö
Lasten Tunnetaito-ohjaajakoulutus (40 op) 24.9.2018 - 2.10.2019 Ylivieska
Psykiatria / Mielenterveystyö
Dialogia ja verkostotyö mielenterveys- ja päihdetyössä 2 päivää 170 EUR + alv 0 % Ylivieska 11.2.2019
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (25 op) 28.3.2019 - 9.8.2019 1 350 EUR + alv 0 % Ylivieska 28.3.2019

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

www.rko.fi

Silja   |   20.6.2016
Hyvä koulutus jossa oli paljon uutta asiaa. Suosittelen!
          (5)
Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus