MAPA® kouluttajakoulutus

Kesto
5 päivää
Kesto
5 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

MAPA® kouluttajakoulutus

Nainen rannalla

MAPA® kouluttajana(CI, Certified Instructor) toimit omalla työpaikallasi kouluttaen muita sekä vuorovaikutuksellisiin että fyysisiin ohjaustilanteisiin.
Pääsyvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulu-, opisto- ‎tai toisen asteen tutkinto tai opetusalan tutkinto.
Lisäksi suosittelemme MAPA® Perusteet kouluttajakoulutukseen tullessa, että sinulla olisi perustason MAPA® koulutus tai vastaava. MAPA® Vaativien asiakastilanteiden kouluttajakoulutukseen tullessa tulee olla MAPA® Perusteet, 5 päivän kouluttajakoulutus suoritettuna.

Oikeudet

MAPA® CI – kouluttajana sinulla on oikeus kouluttaa organisaatiosi henkilöstölle kouluttajakoulutuksesi vastaavaa tasoa (Perusteet tai Vaativat asiakastilanteet) peruskoulutuksia ja päivittää niitä.

Lisäksi edellytämme, että organisaatiollasi on voimassa oleva käyttösopimus MAPA®-koulutuksista Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa. Käyttösopimus toimitetaan allekirjoitettavaksi ennen kouluttajakoulutuksesi alkamista.

Koulutuksen sisältö

Kaksi ensimmäistä päivää sisältää MAPA® Perusteet koulutuksen kouluttamisen näkökulman. Kolmantena päivänä opiskellaan kouluttamisen pedagogiset mallit ja kahtena viimeisenä päivänä on osallistujien näyttöjä ja ryhmäharjoituksia.
Koulutus antaa oikeuden jatkaa MAPA® Vaativat tilanteen kouluttajakoulutuksee

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta MAPA® kouluttajakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kouluttaja

Mikko Mehtälä, erityistason MAPA® -kouluttaja, psykiatrinen sairaanhoitaja​

Kustannukset

2200 € sis. alv.
(Hintaan sisältyy lounas (ei kahveja), koulutusmateriaali ja 2v. kouluttajalisenssi
Koulutukseen osallistuminen edellyttää voimassaolevaa Käyttösopimusta organisaatiolta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta MAPA® kouluttajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus
Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

Raudaskylän Kristillinen Opisto ei ole ainoastaan oppilaitos, vaan oppimisyhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa. Opisto tarjoaa laadukkaita koulutuksia niin nuorille kuin aikuisille humanistis-kulttuurisessa oppimisympäristössä. Opistosta löydät muun muassa täydennyskoulutuksia, lyhytkursseja, aikuisten perusopetusta ja aikuisille suunnattuihin ammattitutkintoihin valmistavia koulutuksia. Nimi Kristillinen Opisto...

Lue lisää kouluttajasta Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu