MAPA® – Haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy ja hallinta

Kesto
2 päivää
Kesto
2 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

MAPA® – Haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy ja hallinta

kirja

MAPA® on toimintamalli, joka antaa keinoja haasteellisen ja aggressiivisen käyttäytymisen hallintaan ja ennakointiin. Koulutuksen painopiste on vuorovaikutuksellisten, ennakoivien menetelmien käyttö aggressiivisen asiakkaan kohtaamisessa. Sinua ohjataan huomioimaan oman käytöksesi ja asenteidesi merkitys tilanteen hallinnassa. Keskeisessä roolissa on myös tilanteiden jälkipuinti.

Opit suojautumaan ja irtautumaan, kun ahdistunut tai aggressiivinen henkilö lyö tai tarttuu kiinni. Tarvitset fyysisen ohjaamisen ja rajoittamisen taitoja, jos asiakas on vaarassa vahingoittaa itseään tai muita. Perehdyt lähestymisen, myönteisen koskettamisen sekä fyysisen ohjauksen ja rajoittamisen taitoihin istuma-asennossa ja seisten.
Sinua ohjataan käyttämään aina vähiten rajoittavaa menetelmää ja toteuttamaan sitä lyhimmän mahdollisen ajan.

Koulutuksen perustana toimii MAPA® Osallistujan työkirja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta MAPA® – Haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy ja hallinta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu erityisesti sosiaali- ja opetusalalla työskenteleville.

Aikataulu

22.-23.1.2024 klo 9–16 Raudaskylän Kristillisellä Opistolla

Kouluttaja

Mikko Mehtälä, erityistason MAPA® -kouluttaja, psykiatrinen sairaanhoitaja.

Kustannukset

370 € / hlö (sis. alv 24%) sisältäen opetuksen ja MAPA® Osallistujan työkirjan. Ruokailut erikseen.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta MAPA® – Haasteellisen käytöksen ennaltaehkäisy ja hallinta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus
Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

Raudaskylän Kristillinen Opisto ei ole ainoastaan oppilaitos, vaan oppimisyhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa. Opisto tarjoaa laadukkaita koulutuksia niin nuorille kuin aikuisille humanistis-kulttuurisessa oppimisympäristössä. Opistosta löydät muun muassa täydennyskoulutuksia, lyhytkursseja, aikuisten perusopetusta ja aikuisille suunnattuihin ammattitutkintoihin valmistavia koulutuksia. Nimi Kristillinen Opisto...

Lue lisää kouluttajasta Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu