Keholliset menetelmät ja psykofyysinen lähestymistapa mielenterveys- ja päihdetyössä ja kuntoutuksessa

Kesto
1 päivä
Hinta
295 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
9 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.9.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 päivä
Hinta
295 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
9 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.9.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Keholliset menetelmät ja psykofyysinen lähestymistapa mielenterveys- ja päihdetyössä ja kuntoutuksessa

Lähikuva kirjasta, jonka sivut taitettu sydämen muotoon

​Koulutus perustuu voimavaralähtöiseen kuntoutusmalliin, joka korostaa kokemuksellisen kehon yhteyttä mieleen, ajatteluun ja tunteisiin. Koulutuksesta on saatavissa suoraan työkaluja omaan työhön mutta myös itsesäätelykeinoja omassa työssä jaksamiseen.

Koulutuksessa on sekä teoriaa että konkreettisia toiminnallisia harjoitteita mm. ahdistuneisuus- ja pelkotilojen hallintaan, uupumusoireiden purkamiseen sekä mm. post-traumaattisten stressioireistojen säätelyyn. Näiden oirekuvien taustalla on yleensä koholla oleva yli- ja alivireystilojen säätelyhäiriö, joka vaikuttaa erityisesti uni-valverytmiin, rentoutumisen ja keskittymisen vaikeuksiin, muisti- ja havaintotoimintoihin sekä jumiutuneisiin tunnetiloihin

Koulutus sopii kaikille ammattiryhmille, jotka työskentelevät mm. lastenhoito- ja lastensuojelutyössä, mielenterveys- ja päihdekuntoutuksessa tai pitkittyneiden kipu-uupumusoireisten kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Keholliset menetelmät ja psykofyysinen lähestymistapa mielenterveys- ja päihdetyössä ja kuntoutuksessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

9 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Ylivieska
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.9.2024

Kohderyhmä

Sosiaali-, kasvatus- ja ohjausalalla toimivat, mm. mielenterveys- ja päihdetyön ja lastensuojelun ammattilaiset.

Kouluttaja

TtM, ft Mikko Patovirta. Patovirta on Bodymindin perustaja ja työskennellyt fysioterapeuttina v. 1994 lähtien. Hän toimii pääasiassa pitkittyneiden kipujen kuten CRPS:n ja kroonistuneen migreenin kanssa, neurologisten toimintakykyongelmien, post-traumaattisten stressioireistojen sekä ahdistuneisuus–väsymysoireistojen parissa. Hän luennoi ja kouluttaa terveydenhuollon ammattihenkilöstöä psykofyysiseen näkökulmaan.

Kustannukset

295 € / hlö. Hinta sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalit.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Keholliset menetelmät ja psykofyysinen lähestymistapa mielenterveys- ja päihdetyössä ja kuntoutuksessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus
Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

Raudaskylän Kristillinen Opisto ei ole ainoastaan oppilaitos, vaan oppimisyhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa. Opisto tarjoaa laadukkaita koulutuksia niin nuorille kuin aikuisille humanistis-kulttuurisessa oppimisympäristössä. Opistosta löydät muun muassa täydennyskoulutuksia, lyhytkursseja, aikuisten perusopetusta ja aikuisille suunnattuihin ammattitutkintoihin valmistavia koulutuksia. Nimi Kristillinen Opisto...

Lue lisää kouluttajasta Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu