Ben Furman: Muksuoppi 3 op

Oppimaa Oy
Yhteenveto
Opiskeluoikeus 12 kk
52,42 EUR + alv 24% (yht. 65 EUR)
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Piirretty kuva neljästä ihmisestä

Ben Furman: Muksuoppi 3 op

Muksuoppi on psykiatri Ben Furmanin työtovereineen kehittämä vaikuttavaksi osoittautunut lasten ongelmien ratkaisumenetelmä. Sen avulla voidaan auttaa lapsia voittamaan psyykkisiä ongelmia hauskalla ja lapsiystävällisellä tavalla. Muksuoppi on mainio työkalu myös nepsy-lasten tukemiseen.

Menetelmä on kasvattanut nopeasti suosiotaan sekä ammattikasvattajien että vanhempien parissa. Kurssi soveltuu kaikille lasten parissa työskenteleville – varhaiskasvatuksen ammattilaisille, opettajille, psykologeille, sosiaalityöntekijöille, terveysalan ammattilaisille, terapeuteille.

Opiskelu tapahtuu itseopiskeluna katsomalla videoita ja tutustumalla muuhun oppimateriaaliin sekä osallistumalla keskustelufoorumiin. Kurssiin sisältyy 62 videota, joissa Ben Furman käy läpi Muksuoppi-menetelmän 15 askelta ja siihen liittyvää teoriatietoa. Videoiden kokonaiskesto 4 tuntia.

Kurssin käytyäsi:

  • tiedät mitä Muksuoppi on
  • hallitset Muksuopin 15 askelta
  • osaat käyttää menetelmää lasten kanssa

Kurssin suorittamisen jälkeen opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa vielä 2 opintopistettä soveltamalla Muksuoppia lapsen kanssa ja kirjoittamalla siitä raportin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ben Furman: Muksuoppi 3 op , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikki lasten ja perheiden parissa työskentelevät ammattilaiset sekä vanhemmat ja huoltajat.

Kouluttaja

Ben Furman, psykiatrian erikoislääkäri

Kustannukset

Kurssin hinta: 55 € (sis. alv 10,65 €) 

Pyydä tarjous ryhmälle suunnatusta koulutuksesta

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ben Furman: Muksuoppi 3 op ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Oppimaa Oy

Oppimaa Oy - Oppimaassa otetaan nepsy-haasteet haltuun verkkokursseilla!

Oppimaa Oy:n tavoitteena on tukea neuropsykiatrisesti oireilevia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään vahvistamalla ammattilaisten nepsy-osaamista ja rakentamalla nepsy-palveluverkkoa verkko-opiskelun avulla. Tarjoamme varhaiskasvatuksen, opetuksen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille perustiedot neuropsykiatrisista häiriöistä, niiden tunnistamisesta, asiakkaiden tukemisesta ja ohjaamisesta sekä tarvittavista...


Lue lisää kouluttajasta Oppimaa Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oppimaa Oy


 Näytä puhelinnumero
oppimaa.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ben Furman: Muksuoppi 3 op täytä seuraavat tiedot: