Nepsy-lapsi koulussa 5 op

Oppimaa Oy
Yhteenveto
Opiskeluoikeus 12 kk
96,77 EUR + alv 24% (yht. 120 EUR)
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Piirretty kuva neljästä ihmisestä

Nepsy-lapsi koulussa 5 op

Sivistyksen ja soten ammattilaisten vahva nepsy-osaaminen varmistaa lasten ja perheiden varhaisen tuen. Tämä verkkokurssi tarjoaa aiheesta laajan ja monipuolisen oppimateriaalin helposti opiskeltavassa muodossa.

Kurssi perustuu 35 eri asiantuntijan videohaastatteluihin, jotka on pilkottu lyhyiksi 3-4 minuutin mittaisiksi videoiksi.  Kymmenen heistä on kokemusasiantuntijoita, joiden näkemykset ja kokemukset ovat silmiä avaavia. Kurssi sisältää yhteensä 310 lyhyttä videota, joiden yhteiskesto on 15 tuntia. Lisäksi mukana tehtäviä ja automatisoituja tenttejä.  Kurssin keskustelufoorumi vahvistaa opiskelijoiden vertaistukea.

Kurssi on tarkoitettu itsenäiseen opiskeluun, jolloin kurssilainen itse määrittelee opiskelun rytmin. Kannustamme kuitenkin työyhteisöjä opiskelemaan samaan aikaan. Tällöin on helppo viedä keskustelut tiimipalavereihin. Opiskeluoikeus kestää 12 kuukautta ja opiskelun voi käynnistää milloin vain.

Kurssi on osa Oppimaan laajaa nepsy-kurssitarjontaa, johon voi tutustua Oppimaan verkkosivuilla oppimaa.fi. Monet opiskelijamme ovat kurssin käytyään innostuneet kouluttautumaan myös nepsy-valmentajaksi. Kurssipalautteissa kaikki opiskelijat suosittelevat kurssia työtovereille.

Sisältö

  • Erityisperheet
  • Nepsy-oppilaan tunnistaminen ja hoito
  • Oppimisen ja koulunkäynnin tuki
  • Nepsy-oppilaan tukeminen ja ohjaaminen
  • Opiskeluhuolto
  • Koulun toimintakulttuuri
  • Tukea perheille 
  • Bonus: Apuvälineistä
  • Bonus: Nepsy-palveluverkko

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nepsy-lapsi koulussa 5 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Opetusalan sekä sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöstö. 

Kouluttaja

Kurssi perustuu toimittaja Helena Lehtimäen tekemiin asiantuntijahaastatteluihin. 35 asiantuntijaa, joihin sisältyy mm. lääkäri, neuropsykologi, opetuksen ja soten asiantuntijoita, nepsy-koulutuksen ja palveluiden kehittäjiä, juristi sekä 10 kokemusasiantuntijaa.

Kustannukset

Kurssin hinta: 75 € (sis. alv 14,52 €)

Pyydä tarjous ryhmälle suunnatusta koulutuksesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nepsy-lapsi koulussa 5 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Oppimaa Oy

Oppimaa Oy - Oppimaassa otetaan nepsy-haasteet haltuun verkkokursseilla!

Oppimaa Oy:n tavoitteena on tukea neuropsykiatrisesti oireilevia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään vahvistamalla ammattilaisten nepsy-osaamista ja rakentamalla nepsy-palveluverkkoa verkko-opiskelun avulla. Tarjoamme varhaiskasvatuksen, opetuksen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille perustiedot neuropsykiatrisista häiriöistä, niiden tunnistamisesta, asiakkaiden tukemisesta ja ohjaamisesta sekä tarvittavista...


Lue lisää kouluttajasta Oppimaa Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oppimaa Oy


 Näytä puhelinnumero
oppimaa.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Nepsy-lapsi koulussa 5 op täytä seuraavat tiedot: