Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 30 op

Helsingin Psykoterapiainstituutti
Yhteenveto
16 lähiopetuspäivää
1 774,19 EUR + alv 24 % (yht. 2 200 EUR)
Koulutus
Pori, Verkossa

Alkavat koulutukset
Pori
1 774,19 EUR
11.4.2023

Verkossa
1 774,19 EUR
27.3.2023
Neuropsykiatrinen valmentaja

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 30 op

Opiskele nepsy-valmentajaksi ja saat käytännönläheisiä, ratkaisukeskeisiä menetelmiä työhösi lasten, nuorten ja aikuisten parissa sekä oman hyvinvointisi edistämiseen!

Koulutuksessa omaksutaan nopea ja vaikuttava matalan kynnyksen menetelmäpatteristo eri ongelmatilanteisiin niin koulumaailmaan kuin sosiaali- ja terveysalallekin.

Nepsy-valmentaja osaa toimia koulutuksen käytyään työpaikan arjessa haasteellisten asiakkaiden ja heidän verkostojensa kanssa rakentavasti ja ratkaisukeskeisen ammattilaisen ottein.

Ratkaisukeskeisiä menetelmiä voi käyttää esimerkiksi yksilöiden ja ryhmien motivoinnissa, haasteellisissa vuorovaikutustilanteissa, kodin ja koulun välisessä vuorovaikutuksessa, asiakas-, kehittämis- ja esimiestyössä, työnohjauksessa sekä moniammatillisissa palavereissa sekä oman elämän hyvinvoinnin edistämisessä.

Koulutuksen sisältö

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja työskentelee pääsääntöisesti asiakkaiden kanssa, joilla on neuropsykiatrisen oireyhtymän haasteita, kuten ADD/ADHD, tourette, asperger (autismikirjo), SLI, kehitysvamma tai laaja-alaisia oppimisvaikeuksia.

Ratkaisukeskeisiä menetelmiä voi käyttää apuna myös aggressiivisen käytöksen (käytöshäiriöiden), pelkotilojen ja ahdistuksen matalan kynnyksen hoitona tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tukemisessa.

Ratkaisukeskeinen valmentaja tukee ja ohjaa asiakasta löytämään sen hetkisestä elämäntilanteestaan voimavaroja ja toimivia käytänteitä esimerkiksi oman elämänhallinnan taitojen haasteisiin.

Koulutuksen laajuus on 30 opintopistettä ja se sisältää 16 opetuspäivää. Koulutus ja sen kirjallisuus on suomenkielinen.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan etäopetuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 30 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Nepsy-koulutus soveltuu henkilöille, jotka työskentelevät esimerkiksi tehostettua ja erityistä tukea saavien lasten, nuorten tai aikuisten parissa, kuten

  • sosiaali- ja terveysalan hoitajat
  • ohjaajat
  • opetus- ja kasvatusalan opettajat
  • erityisopettajat
  • eri alojen terapeutit
  • päihde- ja mielenterveysalan työntekijät.

Koulutukseen osallistuvilta edellytetään vähintään toisen asteen kasvatus-, terveys-, sosiaalialan tai vastaava perustutkinto.

Tapauskohtaisesti myös muu soveltuva tausta voidaan hyväksyä, mikäli hakijalla on riittävästi näyttöä työkokemuksesta kyseisillä aloilla tai hän toimii omaishoitajana neuropsykiatrisia haasteita omaavalle henkilölle. Tällöin opiskelija saa koulutuksen suorittamisesta nepsy-ohjaajan sertifikaatin.

Kouluttaja

Anniina Nieminen, KM, erityisopettaja, Post Graduate Diploma Solution Focused Therapy, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, MBSR-mindfuness -ohjaaja (valm. 05/21), jatkotutkinto-opiskelija (tohtorin tutkinto/erityspedagogiikka)

Arja Pihlaja, Sosiaalipsykologi YTM, ratkaisukeskeinen kouluttajapsykoterapeutti VET, MSc Solution Focused Therapy, työnohjaajakouluttaja STOry, NLP Master Practioner

Vierailevia luennoitsijoita:

John Henden
Ratkaisukeskeisen traumatyön kehittäjä, psykoterapeutti

PhD. Rachel Gillibrand
Ratkaisupuhe aivokuvantamisen näkökulmasta

Lisäksi psykiatrian erikoislääkäri ja kokemusasiantuntijoita

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2200 euroa (sis. alv 24%).

Hinta kattaa kaikki koulutuksen olennaiset kulut: opetuksen ja luentomateriaalit. Osallistujat maksavat itse omat matka-, ruoka- ym. kulunsa sekä satunnaiset kirjahankinnat.

Koulutusmaksun voi maksaa kerralla etukäteen, puolivuosittain tai kuukausittain, jolloin laskuun lisätään viiden euron käsittelymaksu.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 30 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin Psykoterapiainstituutti

Teoriassa hyvä, käytännössä parempi

Helsingin Psykoterapiainstituutti on ratkaisukeskeisen työtavan asiantuntijoita kouluttava organisaatio. Koulutuksista on valmistunut muun muassa 400 lyhytterapeuttia 250 työnohjaajaa 200 työyhteisösovittelijaa. Tavoitteena on, että jokaisesta koulutuspäivästä opiskelija saa taitoja, joita voi heti soveltaa sekä omiin että työelämän tarpeisiin. Opiskelijat ovat erityisesti arvostaneet...


Lue lisää kouluttajasta Helsingin Psykoterapiainstituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Helsingin Psykoterapiainstituutti

Lemuntie 7 A
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 9 arviointiin

Osallistuja

Sain sitä, mitä lähdin hakemaan. Huomaan käyttäväni koulutuksen antia päivittäisessä työssäni ja havaitsen positiivisia muutoksia vuorovaikutustiilanteissa.

Osallistuja

Koulutus oli kaiken kaikkiaan hyvin käytännönläheinen ja koottu käytännön työkalujen ympärille.

Osallistuja

Uusia työkaluja on todella paljon, ja uudelleen esimerkiksi kirjoihin ja materiaaleihin perehtymällä työkalujen mahdollisuuksia voi hyödyntää omassa työssä.

Arvioinnit
Arvioinnit
(4,6)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 29 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 30 op täytä seuraavat tiedot: