Digi- ja somemarkkinointi – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
12 kk (7 pv + itseopiskelua)
Hinta
860 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 860 EUR)
Seuraava toteutus
2 joulukuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
12 kk (7 pv + itseopiskelua)
Hinta
860 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 860 EUR)
Seuraava toteutus
2 joulukuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Digi- ja somemarkkinointi – liiketoiminnan ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Ota haltuun markkinointiviestinnän kokonaisuus ja ajankohtaiset digimarkkinoinnin työkalut! Opi suunnittelemaan ja toteuttamaan digitaalista markkinointiviestintää, joka on mitattavaa ja joka tukee liiketoiminnan tavoitteita. Tällä tutkinnolla kehityt markkinoinnin ammattilaisen polulla ja saat virallisen todistuksen osaamisestasi. Koulutus sopii sinulle, jos toimit markkinointiviestinnän tehtävissä tai teet markkinointia oman työsi ohella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digi- ja somemarkkinointi – liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

2 joulukuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutuksessa perehdyt kannattavaan liiketoimintaan ja digitaaliseen markkinointiviestintään osana sitä. Tunnistat, miten asiakas toimii digitaalisessa ympäristössä ja mistä asiakaskokemus muodostuu. Tiedät, miten eri digitaaliset sisällöt ja kanavat toimivat ja miten tuloksia voidaan mitata. Opit myös parantamaan verkkosivuston hakukonenäkyvyyttä ja ymmärtämään analytiikan perusteet.
 
Koulutus liittyy saumattomasti omiin työtehtäviisi, ja koulutussisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti omien tarpeidesi mukaan. Käytännön tekemisen kautta tehostat samalla organisaatiosi markkinointiviestintää ja kehität asiakaskokemusta jo opiskelun aikana.
 
Työskenteletkö järjestössä? Katso järjestöjen markkinointiviestintään suunnattu ammattitutkinto! Jos innostut lisää itsesi kehittämisestä, voit myöhemmin syventää markkinoinnin osaamistasi liiketoiminnan erikoisammattitutkinnolla, MJD-tutkinnolla tai Sisällöntuottajan koulutusohjelmalla.

Kustannukset

Osallistumismaksu sisältää tutkinnon  suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden (eli osallistumismaksun).

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digi- ja somemarkkinointi – liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu