HR-koordinaattorin koulutusohjelma

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
5 kk (6 pv)
Hinta
1 950 EUR + alv 24 % (yht. 2 418 EUR)
Seuraava toteutus
13 marraskuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
5 kk (6 pv)
Hinta
1 950 EUR + alv 24 % (yht. 2 418 EUR)
Seuraava toteutus
13 marraskuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

HR-koordinaattorin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
HR-koordinaattorin koulutusohjelma antaa sinulle kattavan ymmärryksen HR-työn kokonaisuudesta. Koulutuksen jälkeen pystyt tukemaan liiketoiminnan, henkilöstön ja asiakkaiden menestystä sekä hoitamaan käytännön HR-tehtäviä lakien ja säännösten mukaisesti. Koulutus sopii jo HR-tehtävissä toimiville tai HR-työstä vasta haaveileville.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HR-koordinaattorin koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

13 marraskuuta, 2023

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi

23 tammikuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi

Kohderyhmä

HR-koordinaattorin koulutusohjelma antaa sinulle tuoretta näkökulmaa ja ammatillista varmuutta kytkeä HR osaksi liiketoimintaa. Saat valmiudet johdon ja esihenkilötyön tukemiseen sekä toimivan HR-työn rakentamiseen, jossa henkilöstön potentiaali pääsee kukoistamaan. Opit työsuhteen elinkaaren vaiheet ja tiedät, mitä HR-tehtäviä kuuluu kuhunkin vaiheeseen. Käsitteet ja terminologia sekä HR:n lakisääteiset tehtävät tulevat koulutuksen myötä sinulle tutuksi.  

Koulutus sopii HR-tehtävissä toimiville, vasta-alkajille tai alan vaihtajille. Koulutus antaa edellytykset edetä vaativampiin HR-tehtäviin ja uutta uraa harkitseville hyvän pohjan hakeutua alan työtehtäviin. HR-koordinaattorin koulutusohjelman jälkeen olet valmis osallistumaan Henkilöstöpäällikön tutkintoon.  

Koulutuksen hyödyt sinulle 

 • ymmärrät HR:n kokonaisuuden  
 • saat tietoja, taitoja ja osaamista HR:n tehtävistä ja roolista  
 • osaat toimia keskeisissä HR:n operatiivisissa tehtävissä 
 • pystyt tukemaan kehittämishankkeissa ja HR-prosesseissa
   

Koulutuksen hyödyt työnantajalle 

 • organisaation henkilöstöasiat tulevat hoidetuksi oikein ja tehokkaasti 
 • osaavan HR-ammattilaisen työn myötä saavutetaan kustannussäästöjä ja toiminnan tuloksellisuutta 
 • HR-osaamisen myötä organisaation tulevaisuuden suunnittelu ja varautuminen sekä päätöksenteko on helpompaa ja tuloksellisempaa

Työllistyykö HR-koordinaattorin koulutusohjelmalla?

Työllistymiseen vaikuttavat monet asiat, mutta aiempien opiskelijoiden positiivinen palaute osoittaa, että koulutuksellamme on myönteisiä vaikutuksia työllistymiseen HR-alalla. Rastor-instituutin koulutukset ovat tunnettuja ja arvostettuja HR-ammattilaisten ja yritysjohdon keskuudessa. Oman osaamisen aktiivinen kehittäminen ja ajantasaiset tiedot HR-alalta ovat avainasemassa menestyksekkäässä työllistymisessä!

Vi erbjuder Utbildningsprogrammet för HR-koordinator även på svenska.

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-koordinaattorin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu