HR-koordinaattorin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
5 kk
1 950 EUR + alv 24% (yht. 2 418 EUR)
14.9.2023
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Tutkinto
Rastor-instituutti

HR-koordinaattorin koulutusohjelma

HR-koordinaattorin koulutusohjelma antaa sinulle kattavan ymmärryksen HR-työn kokonaisuudesta. Koulutuksen jälkeen pystyt tukemaan liiketoiminnan, henkilöstön ja asiakkaiden menestystä sekä hoitamaan käytännön HR-tehtäviä lakien ja säännösten mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HR-koordinaattorin koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

HR-koordinaattorin koulutusohjelma antaa sinulle tuoretta näkökulmaa ja ammatillista varmuutta kytkeä HR osaksi liiketoimintaa. Saat valmiudet johdon ja esihenkilötyön tukemiseen sekä toimivan HR-työn rakentamiseen, jossa henkilöstön potentiaali pääsee kukoistamaan. Opit työsuhteen elinkaaren vaiheet ja tiedät, mitä HR-tehtäviä kuuluu kuhunkin vaiheeseen. Käsitteet ja terminologia sekä HR:n lakisääteiset tehtävät tulevat koulutuksen myötä sinulle tutuksi.  

Koulutus sopii jo HR-tehtäviä tekeville, vasta-alkajille tai HR-työstä haaveileville. Koulutus antaa edellytykset edetä vaativampiin HR-tehtäviin ja uutta uraa harkitseville hyvän pohjan hakeutua alan työtehtäviin. HR-koordinaattorin koulutusohjelman jälkeen olet valmis osallistumaan Henkilöstöpäällikön tutkintoon.  

Koulutuksen hyödyt sinulle 

  • ymmärrät HR:n kokonaisuuden  
  • saat tietoja, taitoja ja osaamista HR:n tehtävistä ja roolista  
  • osaat toimia keskeisissä HR:n operatiivisissa tehtävissä 
  • pystyt tukemaan kehittämishankkeissa ja HR-prosesseissa

  

Koulutuksen hyödyt työnantajalle 

  • organisaation henkilöstöasiat tulevat hoidetuksi oikein ja tehokkaasti 
  • osaavan HR-ammattilaisen työn myötä saavutetaan kustannussäästöjä ja toiminnan tuloksellisuutta 
  • HR-osaamisen myötä organisaation tulevaisuuden suunnittelu ja varautuminen sekä päätöksenteko on helpompaa ja tuloksellisempaa

 

Vi erbjuder Examen för HR-assistent även på svenska. 

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-koordinaattorin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta HR-koordinaattorin koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot: