🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

HR-koordinaattorin koulutusohjelma

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
5 kk
Hinta
1 950 EUR + alv 24 % 1 657,50 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
12 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
5 kk
Hinta
1 950 EUR + alv 24 % 1 657,50 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
12 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

HR-koordinaattorin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
HR-koordinaattorin koulutusohjelma antaa sinulle kattavan ymmärryksen HR-työn kokonaisuudesta. Koulutuksen jälkeen pystyt tukemaan liiketoiminnan, henkilöstön ja asiakkaiden menestystä sekä hoitamaan käytännön HR-tehtäviä lakien ja säännösten mukaisesti. Koulutus sopii jo HR-tehtävissä toimiville tai HR-työstä vasta haaveileville.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

12 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

14 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

HR-koordinaattorin koulutusohjelma antaa sinulle tuoretta näkökulmaa ja ammatillista varmuutta kytkeä HR osaksi liiketoimintaa. Saat valmiudet johdon ja esihenkilötyön tukemiseen sekä toimivan HR-työn rakentamiseen, jossa henkilöstön potentiaali pääsee kukoistamaan. Opit työsuhteen elinkaaren vaiheet ja tiedät, mitä HR-tehtäviä kuuluu kuhunkin vaiheeseen. Käsitteet ja terminologia sekä HR:n lakisääteiset tehtävät tulevat koulutuksen myötä sinulle tutuksi.  

Koulutus sopii HR-tehtävissä toimiville, vasta-alkajille tai alan vaihtajille. Koulutus antaa edellytykset edetä vaativampiin HR-tehtäviin ja uutta uraa harkitseville hyvän pohjan hakeutua alan työtehtäviin. HR-koordinaattorin koulutusohjelman jälkeen olet valmis osallistumaan Henkilöstöpäällikön tutkintoon.  

Koulutuksen hyödyt sinulle 

  • ymmärrät HR:n kokonaisuuden  
  • saat tietoja, taitoja ja osaamista HR:n tehtävistä ja roolista  
  • osaat toimia keskeisissä HR:n operatiivisissa tehtävissä 
  • pystyt tukemaan kehittämishankkeissa ja HR-prosesseissa
     

Koulutuksen hyödyt työnantajalle 

  • organisaation henkilöstöasiat tulevat hoidetuksi oikein ja tehokkaasti 
  • osaavan HR-ammattilaisen työn myötä saavutetaan kustannussäästöjä ja toiminnan tuloksellisuutta 
  • HR-osaamisen myötä organisaation tulevaisuuden suunnittelu ja varautuminen sekä päätöksenteko on helpompaa ja tuloksellisempaa

Työllistyykö HR-koordinaattorin koulutusohjelmalla?

Työllistymiseen vaikuttavat monet asiat, mutta aiempien opiskelijoiden positiivinen palaute osoittaa, että koulutuksellamme on myönteisiä vaikutuksia työllistymiseen HR-alalla. Rastor-instituutin koulutukset ovat tunnettuja ja arvostettuja HR-ammattilaisten ja yritysjohdon keskuudessa. Oman osaamisen aktiivinen kehittäminen ja ajantasaiset tiedot HR-alalta ovat avainasemassa menestyksekkäässä työllistymisessä!

Vi erbjuder Utbildningsprogrammet för HR-koordinator även på svenska.

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-koordinaattorin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Osaaminen on parasta pääomaa: koulutukset - 15 % Osaaminen on sijoitus, johon inflaatio ei pure eikä verokarhun käpälä ulotu. Investointi omaan osaamiseen kannattaa aina, sillä tuotto irtoaa takuuvarmasti tunnistettavana muutoksena omassa työssäsi. Valitse lukuisista kursseista ja tutkinnoista sinua kiinnostava koulutus....

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu