🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Palkanlaskijan tutkinto™

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
6 kk
Hinta
2 280 EUR + alv 24 % (yht. 2 827,20 EUR)
Seuraava toteutus
3 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
6 kk
Hinta
2 280 EUR + alv 24 % (yht. 2 827,20 EUR)
Seuraava toteutus
3 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Palkanlaskijan tutkinto™

Rastor-instituutti
Hanki varmuutta palkanlaskennan tehtäviin tai tee palkanlaskennasta itsellesi uusi ammatti! Palkanlaskijan tutkinto varmistaa, että osaat hoitaa palkanlaskennan itsenäisesti ja työlainsäädännön mukaisesti. Koulutuspäivät toteutetaan etäyhteydellä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

3 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

20 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Palkanlaskijan tutkinto on kattava ja perusteellinen palkanlaskennan koulutus. Tässä käytännönläheissä ja ajantasaisessa koulutuksessa käsittelemme palkanlaskennan kokonaisuuden. Koulutuksen käytyäsi hallitset palkanlaskentaan liittyvät viranomaisohjeet ja työlainsäädännön, ja sinulla on tulosvastuullista näkemystä palkkahallintoon.

Tutkinto sopii palkkahallinnon tehtävissä toimiville ja niihin tähtääville. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta tai työpaikkaa taloushallinnossa tai palkanlaskennan tehtävissä. Siksi se sopii erinomaisesti alan vaihtoa suunnitteleville ja taloushallinnon tehtäviin aikoville.

Palkanlaskennan ja työlainsäädännön aukoton tuntemus on yritykselle välttämätöntä. Koulutuksen myötä saatat myös yrityksesi palkkahallinnon tiedot ajan tasalle ja opit, miten voit päivittää jatkossa tietosi itsenäisesti.

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palkanlaskijan tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu