eKosteus

RATEKO, Verkossa
Kesto
1 tai 8 tuntia
Hinta
86 EUR + alv 24 % (yht. 106,64 EUR)
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
1 tai 8 tuntia
Hinta
86 EUR + alv 24 % (yht. 106,64 EUR)
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

eKosteus

Ekosteus

eKosteus on kosteudenhallinnan verkkokoulutus rakennusalan työntekijöille ja toimihenkilöille. eKosteus kokoaa yhteen kosteudenhallinnan perustiedot ja lisää tuottavuutta, parantaa laatua ja on tehokas tapa kasvattaa osaamista.

eKosteuden voi opiskella joko perustasoisena (eKosteus) tai syventävänä (eKosteusPlus). Samalla tilauksella saa käyttöoikeuden sekä perustason kurssiin että syventävään kurssiin. Koulutukset suoritetaan omaan tahtiin.

Peruskurssi eKosteus vai syventävä eKosteusPlus?

Perustason eKosteus-koulutuksessa tutustut kosteudenhallinnan perusteisiin, rakentamista rasittaviin kosteuslähteisiin, rakennustuotteiden ja keskeneräisten rakennusosien suojaamiseen, kuivumiseen ja kuivattamiseen. eKosteus on kohdennettu kaikille työmaalla työskenteleville henkilöille.


eKosteusPlus pureutuu peruskurssia tarkemmin kuivatusmenetelmien riippuvuuteen vuodenajoista ja sääolosuhteista, laajentaa tietojasi lainsäädännöstä, kuivatuskalustosta sekä kuivumisaika-arvioista, sekä perehdyttää sinut Kuivaketju10-mallin perusperiaatteisiin ja kosteudenhallinnan suunnittelua tukevaan tietoon keskeneräisten rakenteiden suojaamisvaihtoehdoista. Koulutus kertoo peruskurssia laajemmin myös lainsäädännöstä, lakisääteisistä kosteudenhallinnan dokumenteista, alan kirjallisuudesta, ilman kosteuteen liittyvistä käsitteistä ja rakennuksen painesuhteiden vaihtelusta. eKosteusPlus on kohdennettu rakennusliikkeissä toimiville toimihenkilöille ja työmaajohdolle.

Tilauksen tekemiseen tarvitset osallistujan veronumeron, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Osallistujan veronumeron on löydyttävä rakennusalan veronumerorekisteristä. Tilauksen tekemisen jälkeen osallistuja saa kirjautumistiedot ja linkin koulutusjärjestelmään tekstiviestillä ja sähköpostilla. Osallistujalla on vuosi aikaa suorittaa koulutus.

Suoritetusta koulutuksesta saa pdf-todistuksen. Lisäksi koulutussuoritus näkyy Zeroni-kulunvalvontajärjestelmässä sekä Taitorekisterissä ja Valttikortilla, jos henkilö on lisätty Vastuu Groupin Työntekijähallinta-palveluun.

eKosteus-koulutus on tuotettu yhteistyössä RATEKOn, Suomen Rakennusmedian,  Rakennusteollisuus RT:n ja neljäntoista suurimman rakennusyrityksen kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta eKosteus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Aikataulu

Perustason kurssi sisältää yhden koulutusmoduulin ja tentin.

Kesto: 1 tunti
Kielivaihtoehdot: suomi, englanti, viro, venäjä
Suorituksen voimassaolo: 5 vuotta

Syventävä eKosteusPlus muodostuu kymmenestä moduulista, jokaisen moduulin jälkeen on tentti.

Kesto: 8 tuntia
Kielivaihtoehdot: suomi
Suorituksen voimassaolo: 5 vuotta

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 86,00 €(+ alv 24%)
Rakennusteollisuus RT liittoyhteisön jäsenille koulutuksen hinta on 43 €/hlö + alv 24%.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta eKosteus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
RATEKO
Eteläranta 10
00131 Helsinki

RATEKO on kokenut rakennusalan kouluttaja

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO tarjoaa rakennusalan ammattilaisille ajankohtaisia täydennys- ja päivityskoulutuksia, henkilösertifiointeihin ja pätevyyksiin valmentavaa ja ammatillisiin tutkintoihin valmistavaa koulutusta. RATEKO on Rakennusteollisuus RT ry:n oppilaitos, jolla on virallinen ammatillisten tutkintojen ja koulutuksenjärjestämislupa. RATEKOlla on 60 vuoden kokemus kouluttajana toimimisesta ja...

Lue lisää kouluttajasta RATEKO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu