Myynnillisyys-valmennus asiantuntijoille

School of Sales, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Kesto
3 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Myynnillisyys-valmennus asiantuntijoille

School of Sales

Tämä valmennus tarjoaa avaimet positiivisen myyntiajattelun omaksumiseen ja myyntiesteiden voittamiseen, mikä on olennaista asiantuntijan roolissa, kun asiakkaita sekä heidän haasteitaan kohdataan jopa päivittäin. 

Asiantuntijoiden myynnillisyys on yhä tärkeämpää, joten valmennus käsittelee asiakaskohtaamisten tekniikoita sekä myyntimahdollisuuksien tunnistamista, mikä auttaa asiantuntijoita löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja kasvattamaan olemassa olevia asiakkuuksia.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kasvamaan asiakkaan kumppaniksi!

Agenda

  • Myynnillisyyden perusteet

  • Tyypilliset myyntiesteet

  • Positiivinen myyntiajattelu

  • Asiantuntijan kaupalliset taidot: Asiakkaan kohtaaminen, kuunteleminen ja kartoittaminen, Kysymystekniikat ja tarpeiden tunnistaminen, Up-/cross-sell tekniikat ja myyntimahdollisuuksien tunnistaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myynnillisyys-valmennus asiantuntijoille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

8.45 Virittäytyminen ja virtuaaliset aamukahvit yhdessä Zoomissa
9.00 Valmennus alkaa
10.30 Kahvitauko
10.45 Valmennus jatkuu
12.00 Valmennus loppuu

Kouluttaja

Network & Growthin yrittäjä-valmentaja Oona Kankkunen auttaa suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä myynnin sekä tunnettuuden kasvussa. Oonan missio on tehdä myynnistä näkemyksellistä ja sosiaalista sekä viestinnästä vetovoimaista. Hän vaikuttaa myynnin ja markkinoinnin modernisoimiseen sekä näiden yhteispelin parantamiseen mm. social selling -valmentajana, LinkedIn-vaikuttajana ja MMA:n #myynninlähettiläs roolissaan. Hän on Suomessa suosittu sosiaalisen myynnin puolestapuhuja, suosituimpia LinkedIn kouluttajia sekä tunnetun verkostoitumistapahtuman #linkedinafterworkhelsinki perustaja. 

Myynnin valmentamisesta Oonalla on 10 vuoden kokemus niin B2C kuin B2B kentässä. Hän on rakentanut kymmenille yrityksille moderneja myynnin prosesseja, pelikirjoja ja valmentanut tuloksellisesti SoMea ja myyntiä mm. IT-, rakennus-, teollisuus-, retail- ja eri palvelualoilla. Oonan ammatillinen liekki palaa myynnin modernisoimiseen ja myynnin arvostuksen parantamiseen Suomessa.

Kustannukset

Suomen Ekonomien, Kaupan liiton ja MMA:n jäsenetuhinta 249 euroa + alv 24 %.

Hinta muille 299 euroa + alv 24 %.

Joka 4. osallistuja on maksuton.
Kysy myös muita ryhmä- ja pakettitarjouksia

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myynnillisyys-valmennus asiantuntijoille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
School of Sales
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

School of Sales – myynnin parhaat osaajat

Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto ovat perustaneet School of Sales -myyntikoulun, joka vastaa työmarkkinoiden korkean myyntiosaamisen tarpeeseen ketterästi ja kovalla kunnianhimolla. Myyntikoulu tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä jo työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville. Mitä saat: valmentajina kaikki parhaat myynnin osaajat...

Lue lisää kouluttajasta School of Sales ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu