Ari Huusela

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ari Huusela

Ari Huusela

Ari Huuselan tarina on elämänmittainen osoitus tahdonvoimasta. Lähtökohdiltaan hänestä ei koskaan olisi pitänyt tulla lentäjää. Tai kilpailijaa valtameriyksinpurjehduksen maailmankuulussa kuninkuusluokassa. Kuitenkin hän on saavuttanut kaikkein suurimmat unelmansa ja osaa kertoa, miten mahdottomasta tehdään mahdollista.

//Super happy sailor//

Kahdenkymmenen vuoden unelman täyttymys paistoi Huuselan liikuttuneilta kasvoilta, kun hän marraskuussa 2020 irrotti köydet startatakseen ensimmäisenä pohjoismaalaisena kipparina maailman seuratuimpaan valtameriyksinpurjehduskisaan Vendée Globeen. Se purjehditaan pysähtymättä ja ilman ulkopuolista apua maapallon ympäri, lajin huipulla, IMOCA-veneillä. Legendaarisen kilpailun lähtölinjalle pääsy, huippuunsa resurssoitujen ammattilaistiimien rinnalle, oli Huuselalle vuosien taistelu ja suuri voitto. Kisassa maaliinpääsy toi hänelle sisäisen rauhan.

Kun ei ole tottunut saamaan mitään valmiina, on tavoitteen eteen pakko satsata kaikki. Huusela osaa kertoa siitä, miten unelma pala palalta rakennetaan todeksi. Mitä on uskaltaa asettaa tavoitteita, sietää ja selättää vastoinkäymisiä sekä varmistaa kriittinen onnistuminen toisensa perään. Hän on kokenut, mitä on antaa kaikkensa ja saada tiimi tekemään samoin. Hän tietää, kuinka jatkuvan epävarmuuden kanssa voi elää ja silti uskoa itseensä ja mahdollisuuksiinsa.

Ammattikoulusta Finnairin A350 kapteeniksi tiensä raivannut Huusela on aitoudellaan ja onnellisuudellaan voittanut valtavan seuraajajoukon sydämet. Hänen tarinansa on humaani tosikertomus motivaatiosta ja periksiantamattomasta, mutta nöyrästä mielestä.

Ari Huuselasta on kirjoitettu kirja: Tahdolla maailman ympäri, Reijo Ruokanen, Otava 2021. Hän on kokenut puhuja, joka saa yleisönsä tuntemaan.

**Aiheet mm.**

• Periksiantamattomuus

• Resilienssi

• Vision ja suunnan asettaminen

• Tavoitteiden asettaminen

• Määrätietoisuus, motivaatio

• Tiimityö ja yhteistyö

• Itsensä johtaminen

• Riskien hallinta

• Uskallus unelmoida

• Muutoksenhallinta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ari Huusela, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.