Päivi Hautamäki

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Päivi Hautamäki

Päivi Hautamäki

Päivi Hautamäki on kattavan ja menestyksekkään C-level Executive -johtajauran tehnyt johtamisen kehittäjä, yrittäjä, johdon valmentaja ja hallitusammattilainen. Hän on valmentajana ja puhujana innostava, luonteva ja välitön. Päivi huomioi yleisönsä ja luo luottamuksen ilmapiirin, jossa syntyy avointa keskustelua ja oivalluksia.

Päivillä on vahva johtajatausta kansainvälisten konsernien johtoryhmistä ja hallituksista eri johtamiskulttuureissa ja useissa merkittävissä muutosjohtamista vaativissa hankkeissa, kuten listautumisissa, omistajanvaihdoksissa ja fuusioissa. Hän on myös Business Coach ja jakaa johdon valmentajana ja puhujana vankkaa osaamistaan, kokemuksiaan ja näkemyksiään. Päivi saa palautteissa erityistä kiitosta vahvasta kokemuksen tuomasta osaamisestaan ja yleisön huomioivasta vahvasta läsnäolosta.

Päivi on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri ja varatuomari ja on toiminut vuodesta 2000 kansainvälisten yritysten lakiasioista ja compliancesta, hyvästä hallinnosta ja eettisestä toiminnasta sekä riskienhallinnasta vastaavana johtajana ja tiimiesihenkilönä, johtoryhmän jäsenenä ja hallitusten sihteerinä, mm. Eltel AB:ssä. Hallituksen puheenjohtajana ja jäsenenä Päivi on toiminut vuodesta 2012 alkaen mm. SSH Communications Security Oyj:ssä. Vuoden 2016 jälkeen Päivi heittäytyi rohkeasti CLO -tehtävistään yrittäjäksi ja Executive Business Coach’iksi voidakseen keskittyä hyvän johtamisen edistämiseen. Yritysvastuu ja toiminnan eettisyys ovat Päiville tärkeitä arvoja, jotka myös edistävät tuloksellisuutta kun ne ovat luonteva osa kaikkea liiketoimintaa. Valmentajana ja puhujana hän ohjaa johtajia ja asiantuntijoita kohti kestävää ja tuloksia aikaansaavaa johtamista, itsensä johtamista unohtamatta. Päivi painottaa tavoitteiden kirkastamisen, läsnäolon, kommunikaation ja luottamuksen rakentamisen hyödyntämistä. Näiden merkitys Päivin mukaan korostuu entisestään muutosjohtamisessa, etä- ja hybridijohtamisessa sekä työn muuttuessa yhä enemmän itseohjautuvaksi ja automatisoiduksi.

Päivi on myös kokenut ja rohkea maailmanmatkaaja kaikilla mantereilla Etelämannerta myöten. Vapaa-ajallaan hän hiihtää, vaeltaa ja meloo mieluiten Suomen lapissa ja saaristossa.

Päivin esiintymiset räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Esiintymiskielet ovat suomi ja englanti.

**Aiheita ja teemoja ovat esimerkiksi:**

• Johtaminen

• Muutosjohtaminen

• Hybridityön johtaminen

• Johtamiskulttuurin muutos / yhtenäistäminen

• Itsensä johtaminen

• Motivaation ja vastuunoton lisääminen

• Valmentava, coachaava johtaminen

• Palautteen anto

• Yritysvastuu

• Riskienhallinta

• Yhteisten tavoitteisen selkiyttäminen ja niihin sitouttaminen

• Asiakkaiden odotuksiin vastaaminen

• Tiimityö

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Päivi Hautamäki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.