Maria Ekroth

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Maria Ekroth

Maria Ekroth

Syttyy & sytyttää

Kauppatieteiden maisteri, tuloksentekijä, järjestötyön, tapahtumatuotannon, tunnejohtamisen ja brändäyksen ammattilainen, jolla on taito syttyä ja sytyttää.

Maria uskoo siihen, että pyrittäessä huipputuloksiin, on oltava täydellä sydämellä asiansa takana. Olennaista on pystyä vastaamaan kysymykseen WHY? Miksi sitä työtä tehdään? Sitten pystyy sytyttämään itsensä ja muut kirkkaan vision sekä merkityksellisyyden tunteen kautta.

Tunnejohtaminen on noussut pinnalle viime vuosina, mutta Maria Ekroth on johtanut menestyksellisesti sen menetelmin toistakymmentä vuotta. Hän pystyy kertomaan lukemattomia käytännön esimerkkejä siitä, miten tunnejohtamista hyödyntäen on kasvatettu tehokkuutta, vaikuttavuutta, johdettu muutosta, uudistettu toimintatapoja ja brändiä, parannettu työhyvinvointia, saatu työntekijät liekkeihin omasta työstään, johdettu projekteja, kehitetty hallituksen työskentelyä ja tuotettu unohtumattomia, vaikuttavia tapahtumia.

Maria räätälöi esitysten sisällöt kuulijoiden ja tapahtuman tavoitteiden mukaan, puhuu kuvien ja tarinoiden kautta, herättää tunteita ja ajatuksia, niin livenä kuin virtuaalisestikin. Hän on kokenut puhuja, joka on kouluttanut tapahtumatuotantoa, brändäystä ja yrittäjyyttä Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa sekä toiminut itsekin yrittäjänä. Maria Ekrothilla on pitkä järjestöjohtamiskokemus Lastenklinikoiden Kummeista sekä Suomen Reumaliitosta, jossa myös varainhankinta, yritysyhteistyö, yritysten yhteiskuntavastuu ja sen näkyväksi tekeminen on kuulunut työnkuvaan. Maria on johtanut satoja tunnelmallisia ja vaikuttavia tapahtumia 40 000 osallistujan Elämä Lapselle stadionkonserteista ja suorista TV-lähetyksistä, urheilu- ja yritystapahtumiin sekä toiminut tapahtumayritysten toimitusjohtajana. Tuloksellisesta viestinnästä, markkinoinnista ja brändäyksestä on paljon näyttöä ja useampi voitettu mainospalkintokin. Parinkymmenen vuoden kokemus hallitustyöskentelystä niin johtajana ja esittelijänä kuin hallituksen jäsenenäkin, on tuonut hyvän näkemyksen siitä, miten hallitus pystyy parhaiten tukemaan johtajan työtä ja sitä kautta heijastamaan vahvaan sisäiseen motivaatioon perustuvan tuottavan työskentelymallin koko organisaatioon.

Maria Ekroth on aktiivinen ja luova visionääri, joka näkee mahdollisuuksia sekä tarttuu niihin. Hän uskoo, että ihmisten johtaminen, motivoiminen ja asioiden yhteinen kehittäminen on avain menestykseen. Maria saa oman innostuksensa, positiivisen energiansa ja onnistumistarinoiden kautta kuulijat näkemään omat mahdollisuutensa, löytämään sisäisen palon ja tekemään suunnitelmia, joiden avulla voi lähteä systemaattisesti kohti tavoitteita ja unelmia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maria Ekroth, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.