Maria Ekroth

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maria Ekroth

Maria Ekroth

Syttyy & sytyttää

Maria Ekroth on kokenut puhuja, kauppatieteiden maisteri, tuloksentekijä, tunnejohtamisen ja brändäyksen ammattilainen, jolla on taito syttyä ja sytyttää. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus toiminnanjohtajan/toimitusjohtajan työstä sekä hallitustyöskentelystä järjestö- ja liike-elämässä. Hän on myös tapahtumatuotannon ammattilainen, opettanut ammattikorkeakoulussa ja toiminut yrittäjänä.

Maria esittää tieteellisesti tutkitut prosessit innostavasti, visuaalisesti, ymmärrettävästi ja runsailla käytännön esimerkeillä höystettynä. Marialla on lukemattomia omakohtaisia esimerkkejä siitä, miten tunnejohtamista hyödyntäen on kasvatettu tehokkuutta, vaikuttavuutta, johdettu muutosta, uudistettu toimintatapoja, vahvistettu brändiä, parannettu työhyvinvointia, saatu työntekijät liekkeihin omasta työstään, johdettu projekteja sekä verkostoja, kehitetty hallituksen työskentelyä ja tuotettu unohtumattomia, vaikuttavia tapahtumia. Maria räätälöi esitysten sisällöt kuulijoiden ja tapahtuman tavoitteiden mukaan, saa oman innostuksensa, positiivisen energiansa ja onnistumistarinoiden kautta kuulijat näkemään omat mahdollisuutensa, löytämään sisäisen palon ja tekemään suunnitelmia, joiden avulla voi lähteä systemaattisesti kohti yhteisiä tavoitteita.

Syty ja sytytä – tunnejohtamisella tarkasti tavoitteisiin

Työstään innostunut työntekijä on yleensä tyytyväinen, aikaansaava ja tehokas, siksi on tärkeää innostua omasta työstään ja edistää hyvää työilmapiiriä ympärillään. Tunteet ovat työelämässä jatkuvasti läsnä. Menestyvän työpaikan tunneilmaston tunnistaa siitä, että se on monipuolinen, rakentuen sekä positiivisista että negatiivisista tunteista. Olennaista on, miten näitä tunteita kohdataan ja käsitellään.

Miten tunnistaa ja ymmärtää omia ja työyhteisön tunteita sekä oman käyttäytymisen vaikutusta työyhteisöön ilmapiiriin ja asiakassuhteisiin? Hyvää tunneilmastoa rakennetaan myönteisellä, kannustavalla ja avoimella viestinnällä. Jokainen meistä haluaa tuntea itsensä ja työnsä merkitykselliseksi sekä arvostetuksi, vasta sitten pystyy sytyttämään itsensä ja muut. Tunnetila vaikuttaa ihmisen luovuuteen sekä kykyyn oppia ja ratkaista ongelmia. Puhutaan siitä, miten syttyä omaan työhönsä, miten sytyttää muut mukaan. Marian luennot ovat työyhteisöille ja verkostoille, jotka haluat menestyä ja voida hyvin. Tavoitteena voi olla muutos parempaan tai nykyisen hyvän ilmapiirin säilyttäminen ja motivaation ylläpitäminen. Rakennetaan yhdessä parempaa työelämää!

Aiheet esimerkiksi

 • Tunnejohtaminen ja tunneilmasto työyhteisön voimavarana
 • Sisäisen motivaation johtaminen– syty & sytytä, näe työsi merkitys ja vaikuttavuus
 • Työhyvinvointi, työntekijäkokemus, tiimityö
 • Muutosjohtaminen– tunnejohtaminen muutoksessa
 • Kuinka ymmärtää paremmin asiakasta?– asiakastyytyväisyys nousuun tunnetaidoilla
 • Hyväntekeväisyys ja yhteiskuntavastuu, työnantajakuva
 • Erottuva brändi kilpailuetuna– vahva ja erottuva brändi vetoaa tunteisiin ja tuo tulosta
 • Vahvuutesi yrittäjänä– tunnetaidot ja asiakastyytyväisyys erottautumistekijäksi
 • Hallitustyöskentely
 • Verkostotyöskentely– voimaa verkostosta tulokselliseen työhön ja hankkeisiin
 • Tapahtumat– tunnelmalliset ja vaikuttavat tapahtumat tähtäävät tarkasti tavoitteeseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maria Ekroth, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu