Motivaatiovalmentaja -koulutus

Impulssi
Yhteenveto
4 kuukautta
   
Verkossa
Koulutus
nainen tunnilla

Motivaatiovalmentaja -koulutus

Motivaatiovalmentaja -koulutus antaa sinulle valmiudet toimia motivaation, tavoitteenasettelun sekä mielen taitojen ammattilaisena.  Opi ymmärtämään valmennuksen psyykkisiä tekijöitä!

Koulutuksesta saat varmuutta toimia tilanteissa, joissa asiakastasi vaivaa motivaation puute, liian kovat odotukset kehittymisestä, pelko epäonnistumisesta tai taitovaje ylittää itsenäisesti psykologisia esteitä.

Moni valmentaja haluaa tehdä itsestään tarpeettoman. Se on valitettavasti mahdotonta, jos valmentaja ei osaa opettaa asiakkaalle itsensä johtamisen, itsensä motivoinnin sekä itsesäätelyn taitoja, joilla muutosta ylläpidetään. Nämä taidot opit Motivaatiovalmentaja -koulutuksessa.

Impulssi Motivaatiovalmentaja -koulutuksessa opit ymmärtämään, miksi ihminen toimii omien tavoitteiden osalta ajoittain hyvin epäjohdonmukaisesti ja irrationaalisella tavalla, miksi sitoutuminen tavoitteisiin katoaa itsekurin loputtua ja miksi tärkeätkin tavoitteet voivat karata käsistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Motivaatiovalmentaja -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sinulle, joka et haluat valmentaa vain kehoa, vaan sekä kehoa että mieltä. Haluat myös tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, lisätä itseluottamusta, sisäistä motivaatiota sekä syitä suositella sinua valmentajana kaikille ystävilleen.

Olitpa personal trainer, elintapaneuvoja, valmentaja, liikunnanohjaaja, fysioterapeutti tai life coach, saat koulutuksesta kattavasti lisää työkaluja vuorovaikutukseen ja asiakkaan kanssa toimimiseen.

Koulutus ei tee sinusta terapeuttia, mutta antaa sinulle takuulla toimivat työskentelymallit asiakkaan motivaation ja kehittymisen tukemiseen!

Tärkeintä on, että sinulla on palava halu oppia uutta ja saada konkreettisia keinoja tuloksekkaaseen motivoimiseen.

Kouluttaja

Lasse Seppänen

Kustannukset

599 €. Sisältää alv. 24%.

Voit myös kysyä räätälöityä vaihtoehtoa / tilauskoulutusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Motivaatiovalmentaja -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Impulssi

Impulssin taustajoukot ovat liikunta- ja hyvinvointialan uranuurtajia

Impulssin taustahenkilöt ovat vaikuttaneet liikunta- ja hyvinvointialalla valmentajina, kouluttajina ja kehittäjinä yli 25 vuoden ajan. Sinä aikana maailma on muuttunut paljon. Koulutukset sen sijaan eivät juurikaan ole kehittyneet. Olemme päivittäneet mm. personal trainer -koulutuksemme vastamaan tämän päivän sekä huomisen elintapa-...


Lue lisää kouluttajasta Impulssi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Impulssi

Kympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Motivaatiovalmentaja -koulutus täytä seuraavat tiedot: