🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

LCA® Psykologisen joustavuuden Coach -koulutus verkossa

Life Coach Academy, Verkossa
Kesto
6 kuukautta
Kesto
6 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

LCA® Psykologisen joustavuuden Coach -koulutus verkossa

Psykologisen joustavuuden coach

LCA® Psykologisen joustavuuden Coach -koulutus on uusi täydentävä verkkokoulutus jo ohjaus-, opetus- ja valmennustyötä tehneille ammattilaisille. Koulutus antaa HOT- metodeihin (hyväksymis- ja omistautumisterapia) perustuvia teoreettisia ja valmennuksellisia työkaluja, joiden avulla ammattilaiset voivat päivittää ja syventää ohjaustyötään ja saada yhä parempia tuloksia asiakkaidensa, alaistensa ja oppilaittensa kanssa.

Koulutus toteutetaan Hyvinvointikoulun kokeneiden kouluttajien ja valmentajien kanssa yhteistyössä. Koulutus on saanut täydet viiden tähden palautteet jokaisesta valmistuneesta ryhmästä mm. valmennusalan konkareilta, johtajilta, esihenkilöiltä, psykologeilta ja opettajilta.

Pohjautuu uusimpiin hot terapia -metodeihin

HOT (ACT eli acceptance and commitment therapy) on kognitiivisen käyttäytymisterapian kolmannen eli uusimman aallon suuntaus, ja se pohjautuu vankkaan tutkimusnäyttöön. Sen suosio kasvaa jatkuvasti ja sitä käytetään yhä enemmän myös terapia- ja kuntoutustyössä.

HOT:ista on kehitetty psykologisen joustavuuden malli, jonka kuusi osa-aluetta toimivat psykologisen joustavuuden, sekä hyvinvoinnin peruspilareina. Koulutus tähtää näiden osa-aluiden teoreettiseen ja taidolliseen oppimiseen, sekä niiden hyödyntämiseen asiakastyössä.

Osa-alueet ovat:

  • Arvot
  • Omistautuminen
  • Läsnäolo
  • Havainnointi
  • Hyväksyminen
  • Mielen kontrollin heikentäminen

Kuhunkin osa-alueeseen sisältyy laaja teoreettinen tietopohja ja monipuolinen harjoituspankki. Työskentelytapoina käytetään mm. haastatteluita, kokemuksellisia harjoitteita, metafora –tyyppisiä harjoitteita.

Koulutuksen hyödyt:

  • Syvennät ymmärrystä itsestäsi sekä mielen valmentamisesta
  • Saat uusia tutkimuspohjaisia menetelmiä käyttöösi, päivität ja kehität ammattitaitoasi
  • Henkilökohtaisen psykologisen joustavuuden ja tietoisuustaitojen kehittyminen, josta on valtavasti hyötyä oman elämän kehittämisessä ja hyvinvoinnin saavuttamisessa.
  • Opit ymmärtämään muutosprosesseja käyttäytymistieteellisestä näkökulmasta: miksi niissä epäonnistutaan ja miten voi onnistua kestävästi
  • Opit ymmärtämään, miten tärkeää on oppia tunteiden hyväksyvää kohtaamista, hankalissakin tilanteissa, sen sijaan että ikäviä tunteita tai tilanteita välttelisi.
  • Koulutus antaa valmiudet toimia valmentajana psykologisen joustavuuden viitekehyksessä, ammattimaisten, tutkittujen työkalujen avulla.

Koulutuksen rakenne:

  • Ennakkomateriaalit (Videot 35-40 kpl, 3-8min)
  • Lähiopetus (6 päivää)
  • Työ/tehtäväkirja
  • Välitehtävävideot
  • Asiakasharjoittelu 20h ja kirjallinen reflektointi

Koulutukseen on arvioitu menevän lähiopintojaksojen lisäksi noin 40h itsenäistä opiskeluaikaa, joten varaathan sitä kalenteriisi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta LCA® Psykologisen joustavuuden Coach -koulutus verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu liikunta, hyvinvointi, terveydenhuolto, kasvatus, opetus, sekä työelämän kontekstissa toimiville ohjaus, valmennus sekä coaching työn ammattilaisille. Pääsyvaatimuksena on vähintään 100 tuntia henkilökohtaista tai ryhmämuotoista valmentamista/ohjaamista/opettamista. Koulutus soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi seuraaville ammattiryhmille:

  • Life Coach
  • Business Coach
  • Valmentajat
  • Opettajat
  • Personal trainerit
  • Fysioterapeutit
  • Liikunnanohjaajat
  • Ravintovalmentajat

Aikataulu

Koulutus toteutetaan Zoomin välityksellä 20.1.2024 – 8.6.2024.Opetuspäivät, kerran kuukaudessa lauantaisin klo 9:00-16:00. Klo 11:30 pidetään tunnin ruokatauko ja päivän aikana useampi lyhyempi tauko.

1. Arvot La 20.1.2024 Zoom

Ensimmäisen opetuspäivän orientaatiomateriaali (videot, pistarit, työkirja)
Opetuspäivä 1: Koulutuksen esittely ja arvotyöskentely

2. Omistautuminen La 17.2.2024 Zoom

Toisen opetuspäivän orientaatiomateriaali (videot, pistarit, työkirja)
Opetuspäivä 2: Omistautumien: tavoitteet, teot, tavat

3. Läsnäolo tässä hetkessä La 16.3.2024 Zoom

Kolmannen opetuspäivän orientaatiomateriaali (videot, pistarit, työkirja)
Opetuspäivä 3: Kyky olla tässä hetkessä

4. Havainnointi La 20.4.2024 Zoom

Neljännen opetuspäivän orientaatiomateriaali (videot, pistarit, työkirja)
Opetuspäivä 4: Hyväksyntä

5. Hyväksyntä La 18.5.2024 Zoom

Viidennen opetuspäivän orientaatiomateriaali (videot, pistarit, työkirja)
Opetuspäivä 5: Mielen kontrollin heikentäminen

6. Mielen kontrollin heikentäminen La 8.6.2024 Zoom

Kuudennen opetuspäivän orientaatiomateriaali (videot, pistarit, työkirja)
Opetuspäivä 6: Mielen kontrollin heikentäminen ja koulutuksen yhteenveto

Koulutukseen kuuluu lisäksi asiakasharjoittelua 20h sekä kirjallinen reflektointi. Koulutukseen on arvioitu menevän lähiopintojaksojen lisäksi noin 40h. itsenäistä opiskeluaikaa, joten varaathan sitä kalenteriisi.

Kouluttaja

Mikko Törmälehto

Mikko on runsaasti käyttäytymistieteitä opiskellut liikuntatieteilijä, lehtori, sekä kokenut kouluttaja ja valmentaja reilun vuosikymmenen kokemuksella. Mikon matka arvostetuksi ja pidetyksi psyykkisen ja fyysisen valmentamisen moniosaajaksi on onnistunut yhdistämällä yliopisto- ja korkeakouluopinnot, sekä käytännön valmennustyö mallikkaasti keskenään.

Työn ohessa Mikko on kirjoittanut kaksi kirjaa, joissa käsitellään niin valmentamista ja itseohjautuvuuden kehittämistä kuin muutoksen, tavoitteiden ja motivaation johtamista sekä fyysisen suorituskyvyn, mielen taitojen ja toimeenpanotaitojen kehittämistä.

Mikon koulutustyyliä ja toimintatapaa kuvaavat sanat tunnollisuus, tiedeorientoituneisuus, avarakatseisuus sekä jatkuva oppimisen nälkä. LCA:ssa Mikko vastaa HOT terapiaan pohjautuvan Psykologisen Joustavuuden Coach -koulutusohjelman sisällön jatkuvasta päivittämisestä sekä luennoimisesta.

Kustannukset

1490€ sis alv 24%. Koulutuksen hinta sisältää kaikki opiskelumateriaalit, koulutuksen voi maksaa 1-6 erässä, kuluttomasti ja korottamasti. Laskutus alkaa ensimmäisen moduulin jälkeen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LCA® Psykologisen joustavuuden Coach -koulutus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Life Coach Academy
90100 Oulu

Life Coach Academy on coaching-koulutuksen kehittäjä!

Life Coach Academy on uudistanut yhteistyössä Kesäyliopistojen kanssa ammatticoachin pätevyyden antavan LCAF Certified Coach® -koulutuksen (35 op). LCAF Certified Coach® -koulutus (35 op) on vuoden kestävä monimuoto-opiskeluna toteutettava ammatillinen täydennyskoulutus, jossa opiskelija saa kansainvälisesti määriteltyjen coachingin ydintaitojen lisäksi mm. syvällisen...

Lue lisää kouluttajasta Life Coach Academy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu