Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Coaching / Luotain Consulting Oy

Coaching

Coaching auttaa yksilöä tai ryhmää fokusoimaan ajattelua ja toimintaa sekä saavuttamaan tavoitteita ja suunnittelemaan toimintastrategioita. Se kasvattaa päätöksentekokykyä ja vahvistaa reflektoivaa oppimista. Tutkimusten mukaan coaching parantaa muun muassa johtamis- ja kommunikaatiotaitoja ja edistää urapääoman kehittymistä, sillä se vaikuttaa oleellisesti moniin uran kannalta tärkeisiin taitoihin. Yksilön tai ryhmän työhyvinvointi, itsetuntemus ja päätöksentekokyky lisääntyvät ja vuorovaikutustaidot paranevat.

Coach auttaa valmennettavaa ihmisenä ja yksilönä kehittymään ja hyödyntämään koko nykyisen ja käyttämättömän potentiaalinsa.

Luotaimen Certified Business Coach on aina laajasti koulutettu ja kokenut työelämän konkari, jolle monet työelämän ilmiöt, muutos ja sparraus ovat tuttuja. Useilla coacheillamme on myös työnohjaajapätevyys.

Luotaimen lähestymiskulma coachaukseen näkyy ihmistä kunnioittavana ja myönteisenä tapana kohdata erilaisia työelämän tavoitteita, haasteita ja pulmatilanteita. Työote näkyy käytännön työssä konkreettisten suunnitelmien tekemisenä ja ratkaisujen hakemisena ja korostaa myönteisyyttä ja voimavaroja.

Yksilöcoaching

Yksilöcoachingissa asiantuntijan tai työntekijän tarkoituksena on löytää ratkaisuja omaan työhön ja persoonaan liittyviin tavoitteisiin ja haasteisiin, vahvistaa ammatti-identiteettiä, mahdollistaa ammatillinen kasvu työssä ja erityisesti työuran taitekohdissa auttaa coachattavaa suuntaamaan ammatillista kehitystä haluamaansa suuntaan.

Ryhmäcoaching

Ryhmäcoaching on erityisen hyvä keino yhteisen käsityksen luomiseen työn tarkoituksesta ja tavoitteista. Se auttaa työyhteisöä löytämään ratkaisuja sekä työtilanteiden ja asiakkaiden että työntekijöiden keskinäisen vuorovaikutuksen tuomiin jännitteisiin. Tavoitteena on lisätä ryhmän jäsenten ymmärrystä itseään, työtään ja työyhteisöään kohtaan sekä koko työyhteisön kehittämiseen yhdessä. Ryhmäcoachingissa työyhteisötaidot, vuorovaikutus ja organisaatiokulttuuri voivat kehittyä myönteisesti ja kaikkien voimavarat työssä elpyä.

Esimiesten coaching

Esimiesten coaching voi olla joko yksilöohjausta tai ryhmäohjausta. Tarkoituksena on tarkastella esimiehen käytännön johtamistyötä, sen tavoitteita ja strategioita ja etsiä niihin toimivia ratkaisuja. Ohjauksessa pohditaan muun muassa omaan asemaan kuuluvia vastuita ja valtuuksia, suhdetta työntekijöihin ja omiin esimiehiin ja kollegoihin. Ohjauksessa pohditaan myös esimiehen omaa suhdetta organisaatioon ja sen tavoitteisiin ja omiin rajoihin.

Coaching käytännössä

Yksilöcoachingit kestävät tavallisesti 60-90 minuuttia ja ryhmäcoachingit tavallisesti 1,5 tuntia ja ne pidetään 3 – 4 viikon välein. Sopimuksen kesto määritellään asiakkaan tarpeen mukaan. Ihmisen toiminnan ja käyttäytymisen pysyvät muutokset edellyttävät prosessin jatkuvuutta, mistä syystä tapaamiskertoja on hyvä olla riittävä määrä. Sopimus tehdään yleensä puoleksi vuodeksi tai vuodeksi kerrallaan niin, että tapaamisia on noin kuukauden välein.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Coaching, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Yksilöt, ryhmät, esimiehet

Kustannukset

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Coaching? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Luotain Consulting Oy

Luotain Consulting Oy – henkilöstön kehittämisen aito kumppani jo vuodesta 2007

Kaikki Luotain Consulting Oy:n kurssit järjestetään etänä huhtikuun loppuun asti. Jatkossakin valmennuksiin on mahdollista osallistua myös etänä. Luotain tuottaa työnohjaus-, valmennus- ja koulutuspalveluita koko Suomen alueella suurille ja pienille yrityksille, valtiolle ja kunnille/kaupungeille.  Valmentajat ovat henkilöstön- ja johdon kehittämisen konkareita....


Lue lisää kouluttajasta Luotain Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luotain Consulting Oy

Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 A 5.kerros
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.luotain.net


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 373 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Coaching täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: