Maso Lehtonen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maso Lehtonen

Maso Lehtonen

Johtamisen nykypäivä, rajojen rikkominen

Maso Lehtonen on nuoresta iästään huolimatta rakentanut menestyviä organisaatioita ympärilleen ja erikoistunut ilmapiirin – sekä kulttuurin muutokseen. Erinomaisena keskustelijana ja ihmisten kohtaajana tunnettu Lehtonen on rakentanut tiensä valmentajana uudenlaisten johtamis- ja motivointitapojen kautta.

Nykypäivän työelämässä kohtaavat erilaiset sukupolvet, sekä ihmisten erilaiset odotukset. Maso on rakentanut menestyksekkäästi joukkueistaan erinomaisesti yhdessä toimivia menestyjiä. Ihmistä pitää kyetä arvostamaan omana itsenään ja pönkittämään heidän vahvuuksiaan, sekä antaa rohkeutta nykypäivän haasteisiin. Maso on lyhyessä ajassa uudistanut nykypäivän valmennus -sekä johtamismetodeja urheilumaailmassa, nousten samalla yhdeksi suomen puhutuimmista nuorista valmentajista. Lehtosen johtamistavassa ja valmentamisessa arvostetaan yksilön arvoa ja ihmisten kohtaamista sekä halutaan saada jokainen ihminen löytämään sisäinen motivaationsa.

/*/Jotta voidaan menestyä ja saada tuloksia, niin jokaisen yksilön tulee kokea syvää omistajuutta ryhmän tuloksista ja tavoitteista. Ihmisten oikeanlaisella kohtaamisella ja rohkaisulla saadaan yksittäisen ihmisen maksimaaliset voimavarat hänen itsensä ja ryhmän käyttöön. Voiko ihminen tietää tai ymmärtää kapasiteettiaan jos häntä ei kannusteta löytämään sitä? Yhteisöt koostuvat yksilöistä ja yksilö on kaikkein tärkein asia./*/

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maso Lehtonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu