🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Koulutus
4,5 (8 Arvioinnit)

Aloittavan tai tuoreen esihenkilön tehovalmennus

Esimiesakatemia, paikassa Helsinki
Kesto
1 päivä
Kesto
1 päivä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Aloittavan tai tuoreen esihenkilön tehovalmennus

Aloittavan esimiehen tehovalmennuspäivä, EsimiesakatemiaTehovalmennusohjelma aloittaville ja tuoreille esihenkilöille

Aloittavan ja tuoreen esihenkilön tehovalmennus toteutetaan hyvin käytännönläheisenä lähivalmennuksena tai online-valmennuksena. Valmennettavia osallistetaan aktiivisesti läpi valmennuksen. Jokaiselle valmennukseen osallistuvalle sisältyy hintaan laadukas DISC- Johtajuusprofiili,  henkilökohtainen leadership coaching sekä verkkokurssit valmennuksessa käsiteltävistä aihealueista.

Tehovalmennuksen sisältö:


HYVÄ ITSETUNTEMUS JA JATKUVA ESIHENKILÖNÄ KEHITTYMINEN

Hyvä itsetuntemus on koko esihenkilönä kehittymisen perusta. Kun omat vahvuudet sekä kehittämiskohteet ovat tiedossa, henkilökohtaisen kehittymisen tavoitteet on helpompi asettaa. Tämän valmennuksen työkaluna on laadukas Esimiesakatemian DISC- Johtajuusprofiili, jonka avulla itsereflektio on helppo aloittaa sekä syventää.

Valmennus rakentaa valmiuksia oman toiminnan jatkuvaan arviointiin sekä kasvattaa motivaatiota jatkuvaan esihenkilönä kehittymiseen. Valmennuksen avulla rakennetaan ja vahvistetaan selkeää esihenkilöidentiteettiä.


VUOROVAIKUTUSTAITOJEN JA VIESTINNÄN KEHITTÄMINEN

Hyvät vuorovaikutustaidot ovat esimiehen tärkeimpiä perustaitoja ja olennainen osa vaikuttamista. Oman viestintätyylin ja sen vaikutuksien ymmärtäminen antaa pohjan oman vuorovaikutuksen kehittämiselle.

Erilaisten työtekijän persoonasta kumpuavien ominaisuuksien huomioiminen, eli mukauttaminen on laadukkaan vuorovaikutuksen ominaisuuksia. Tämä valmennus antaa paljon valmiuksia avoimen vuorovaikutuksen ja luottamuksen rakentamiseen sekä yksilöllisen johtamis- ja vuorovaikutussuhteen syventämiseen.


HYVÄ TIIMIHENKI JA TEHOKAS YHTEISTYÖ

Yhteistyötaidot ovat yksi tärkeimmistä työelämätaidoista nyt ja tulevaisuudessa. Monessa tiimissä erilaisuus ja erilaiset toimintatavat voivat heikentää avoimuutta, aiheuttaa kitkaa tai näkymättömiä muureja tiimin sisälle.

Valmennus auttaa ymmärtämään huipputiimin rakentumista sekä sen esteitä. Lisäksi se auttaa kääntämään erilaiset toimintatavat tiimin vahvuudeksi sekä antaa mallin tiimin ryhmäytymisen johtamiseen. Hyvin ryhmäytyneessä tiimissä on korkea sosiaalinen turvallisuus ja ihmisen uskaltavat toimia rohkeasti.


TAVOITTEET JA SUORITUSTASON JOHTAMINEN

Hyvä suoritustaso lähtee selkeistä tavoitteista ja mittareista sekä suoritukseen reagoinnista. Tämä valmennus auttaa selkeiden ja realistisien tavoitteiden jalkauttamisessa, mittareiden asettamisessa sekä alisuoriutumiseen reagoinnissa. Se auttaa myös ymmärtämään suoritustasoon vaikuttavia tekijöitä ja hallitsemaan niitä paremmin.

Valmennus pureutuu myös tehokkaaseen itsensä johtamiseen sekä ajanhallintaan. Liian moni esimies ei itse johda aikaansa, vaan tehtävät ohjaavat tekijää. Valmennus auttaa suunnittelemaan omaa ajankäyttöä paremmin.


MOTIVOINTITAIDOT JA TEHOKAS VAIKUTTAMINEN

Motivaatio on käyttövoimaa, joka vaikuttaa ihmisen toimintaan monella tavalla. Kun esimies ymmärtää erilaisia motivaatiotekijöitä ja osaa ruokkia niitä yksilöllisyys huomioiden, pystytään saavuttamaan paljon enemmän.

Tämä valmennus lisää ymmärrystä ulkoisten ja sisäisien motivaatiotekijöiden vaikutuksesta työntekijän toimintaan. Samalla kehitetään kykyä yksilöllisten motivaatiotekijöiden selvittämiseen ja hyödyntämiseen sekä rakennetaan toimintamalli vaikuttavan, yksilön motivaatiota ruokkivan 1on1 palaverin rakentamiseen.


PALAUTETAITOJEN JA TIIMIN PALAUTEKULTTUURIN KEHITTÄMINEN

Palautteella on iso merkitys työntekijän motivaatioon ja toimintaan. Suurin osa suomalaisista työntekijöistä ei koe saavansa palautetta riittävästi. Tämä valmennus auttaa ymmärtämään palautteen vaikutuksen työntekijän toimintaan sekä auttaa rakentamaan omaan ympäristöön parhaiten soveltuman palautekulttuurin.

Valmennus keskittyy positiivisen palautteen antamiseen, mutta myös kykyyn kääntää korjaava palaute johtamissuhdetta vahvistavaksi sekä toimintamalliin tiimin palautekulttuurin kehittämiseksi.

Valmennuksien jälkeen jaetaan 6 monipuolista verkkokurssia kertaamaan ja syventämään käsiteltyjä aihealueita. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos kaipaat lisätietoja koulutuksesta, voit ottaa kouluttajaan yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aloittavan tai tuoreen esihenkilön tehovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Valmennus on suunnattu niin esihenkilörooliin aikoville, tuoreille esihenkilöille, kuin myös jo muutaman vuoden esihenkilöroolissa toimineille.

Kouluttaja

Valmentajana toimii Esimiesakatemian perustaja Hannu Säkkinen, jolla on pitkäaikainen kokemus johtoryhmien, esimiestyön, asiantuntijatiimien sekä työyhteisöjen kehittämisestä useissa eri maissa. Hannu on yksi maan johtavia esimies-, tiimityön ja vuorovaikutuksen valmentajia, jonka valmennukset saavat jatkuvasti erittäin hyvää palautetta. Aiheiden käsittelytapa on koettu hyvin asiantuntevaksi, käytännönläheiseksi ja innostavaksi, josta syntyy paljon oivalluksia omat toiminnan kehittämiseen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 790 € + alv

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aloittavan tai tuoreen esihenkilön tehovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Esimiesakatemia
Mannerheimintie 109
00240 Helsinki

Esimiesakatemia tarjoaa vaikuttavia esimiestyön ja johtamistaitojen valmennusohjelmia

Esimiesakatemia toteuttaa käytännönläheisiä ja vaikuttavia esimiestyön valmennuksia. Valmennusohjelmat auttavat rakentamaan vahvan esimiesidentiteetin, jolla saavutetaan parhaat tulokset. Viiden johtamistason kehittämismalli on jo tunnettu menetelmä. Esimiesakatemian koulutukset ovat tehokkaita, motivoivia ja käytännönläheisiä, ja ne räätälöidään juuri sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaisiksi. Esimiesakatemian valmennusohjelmat on...

Lue lisää kouluttajasta Esimiesakatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 8 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
5/5
Mikael
05 elo 2020
Hyvä valmennus, voi suositella lämpimästi!

Koulutus antaa hyvän käsityksen esimiestyön ja erityisesti henkilöjohtamisen vaatimuksista sekä miten näitä taitoja voi kehittää. Erilaisten toimintatapojen ja luontaisen toimin...

Näytä lisätiedot
3/5
Ulla
11 kesä 2019

Mielestäni koulutuksessa käsitelty DISC-analyysi oli varsin mielenkiintoinen ja auttoi ymmärtämään erilaisia tilanteita myös omalla työpaikallani. Vähän epäselväksi jäi kuitenki...

Näytä lisätiedot
4/5
Rouva47
03 kesä 2019
Opimme tuntemaan alaisiamme paremmin

Koulutus tosiaan keskittyi paljon siihen, että ymmärtäisimme ihmisiä paremmin. Tämäkään ei mennyt hukkaan. Ehkä joitain aloittevan esimiehen "sudenkuoppia" olisi ollut kiva kolu...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu