Maaretta Tukiainen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Maaretta Tukiainen

Maaretta Tukiainen

Pieniä ihmeitä, pieniä askelia ja suuria muutoksia

Maaretta Tukiainen on intohimoinen tarinankertoja, valmentaja ja muotoilija, joka fasilitoi, sparraa ja mentoroi muutosprosesseja eri toimialoilla. Hän uskoo elinikäiseen oppimiseen ja yhdessä luomiseen. Maaretta näkee tulevaisuudessa monen meistä olevan &quotmoniura-ihminen&quot. Kun vanhat toimialat katoavat ja uusia syntyy, on meidän otettava itse vastuu oman osaamisen päivittämisestä ja muokattava siitä näköisemme. &quotOnnistunut muutos&quot - luento onkin yksi Maaretan kysytyimmistä puheista.

Ennen kaikkea tulevaisuuden työelämä edellyttää kykyä johtaa itseään. Maaretta on perehtynyt aiheeseen, sillä itsensä johtaminen on yksi keskeisimpiä teemoja hänen Hyvän mielen taidot -kirjassaan. &quotMiten johtaa itsensä menestykseen&quot onkin toinen Maaretan suosituista aiheista.

Tulevaisuuden työelämä on lähellä Maaretan sydäntä. Hän puhuu mielellään tulevaisuuden työelämätaidoista ja siitä, miten voimme disruptoida omaa ajatteluamme ja muokata omaa mieltämme. Hän on kehittänyt työelämän tarpeisiin myös voimauttavia työkaluja: Inspiraatiokortit ja Hyvän mielen kortit.

Maaretta on elävä esimerkki siitä, miten avoin ja rohkea asenne elämään tuo mukanaan jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Monipuolisena konseptimuotoilijana, tietokirjailijana ja puhujana hän saa voimaa ennen kaikkea muiden inspiroimisesta. Hänen mielestään suuretkin muutokset ovat mahdollisia ja syntyvät yhdessä tekemällä. Maaretan motto kuuluu: &quotSmall wonders make a big difference!&quot

Maaretta Tukiainen on kirjoittanut useita myyntimenestyksiksi nousseita tietokirjoja. Hänen tuorein teoksensa Hyvän mielen taidot (PS-kustannus, 2017) ja siihen liittyvä Hyvän mielen vuosi - tehtäväkirja elämänmuutoksen toteuttamiseen ovat nousseet suureen suosioon. Seuraavassa kirjassaan &quotLuova tauko&quot (työnimi) Maaretta haastattelee menestyneitä suomalaisia taiteilijoita ja muotoilijoita siitä, miten he johtavat itseään ja millaisista käytänteistä luova elämäntapa koostuu.

Esiintyjänä Maaretta on mukaansatempaava ja magneettinen. Hänellä on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset innostumaan. Maaretta osallistaa kuulijat mukaan ja luo sen avulla vahvan, yhteisen tunnekokemuksen. Puhujana hän on parhaimmillaan puhuessaan kirjojensa pohjalta tärkeistä teemoista: ihmisen mielestä, tulevaisuuden työelämätaidoista ja yhdessä luomisesta. Luentojen lisäksi Maaretta juontaa ja moderoi tilaisuudet vankalla ammattitaidolla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maaretta Tukiainen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.