Lauri Salovaara

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Lauri Salovaara

Lauri Salovaara

Median moniottelija ja ammattijuontaja

Lauri Salovaara on yksi maamme kokeneimpia ja rakastetuimpia esiintyjiä. Hänen tilanteenlukutaitonsa on aivan omassa luokassaan. Lauria kehutaankin usein kuinka hän tuo tilaisuuteen särmää kun sitä tarvitaan ja viihdettä kun on sen aika.

Yrittäjätaustansa ja yrittäjämäisen asenteensa takia Lauri tekee tilaisuudet aina kuin omansa erittäin korkealla ammattietiikalla varustettuna. Hän on työllistänyt itsensä ja muita jo vuodesta 2004, perustanut viisi omaa yritystä, joista sössinyt yhden ja myynyt omistuksensa toisesta. Omien yritystensä ja osakkuuksiensa kautta hän on kädet syvällä savessa kehittämässä tämän päivän yritysmaailmaa niin kulttuurin kuin tulevaisuuden visioinninkin osalta. Kansainvälistä markkinointia ja brändäystä Lauri on tehnyt vuodesta 2010 ja matkailubisneksessä hän on ollut omistamiensa näköalahuoneisto The View - Iso-Syötten ja Kokous- ja juhlatila The View - Oulujoen myötä vuodesta 2016.

Lauri Salovaara on myös idean isä ja toteuttaja mm. seuraavissa tapahtumissa: Anna lapsesi pukea sinut -päivä, Tiernashow & Dinner, Ystävänpäivän vanhustentanssit ja Joulupukkien SM-kisat.

&quotEhkä eniten olen saanut aikaan 5 sekunnin säännön kautta. Kun saan ajatuksen jostain uudesta ideasta tai innovaatiosta, en arkaile vaan alan toimimaan sen eteen heti. Tämä siksi, että 5 sekunnin aikaikkunan jälkeen järki tulee tielle ja pilaa kaiken. Ihmiset eivät oikein malta uskoa kuinka paljon puhtaalla intuitiolla saa asioita eteenpäin.&quot

Lauri puhuu aloittamisen tärkeydestä, tilanteeseen tarttumisesta ja muutokseen ryhtymisestä. Hänen viestinsä on hyvin selkeä; lopeta sitku-elämä ja siirry muuttamaan elämäsi positiivisemmaksi nyt. Sama koskee tätä tekstiä. Jos luit tänne asti, olet kiinnostunut eikä sinulle jää enää muuta tehtäväksi kuin kokeilla ja buukata Lauri keikalle!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lauri Salovaara, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.