Milla Heikkilä

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Milla Heikkilä

Milla Heikkilä

Kohti onnellisempaa työelämää

Milla Heikkilä on rohkea uuden ajan asiantuntija, joka puhuu työn- ja vapaa-ajan tasapainosta, sekä unelmatyöpaikkojen löytämisestä ja luomisesta. Milla on intohimoinen onnellisuuden puolestapuhuja ja hänen missionaan on mahdollistaa mahdollisimman monelle työpaikka, jossa on hyvä olla.

Modernin henkilöstöhallinnon ammattilaisena Millalla on usean vuoden kokemus systemaattisesta työntekijäkokemuksen ja työnantajamielikuvan kehittämisestä sekä rekrytoinnista IT-alalla. Päivätyönään Milla toimii konsulttitalo Sofokuksen Chief Happiness Officerina, vastaten yrityksen henkilöstöstä ja heidän onnellisuudestaan. Vapaa-ajallaan hän kirjoittaa väitöskirjaa työpaikkojen onnellisuudesta, sekä valmentaa yksityis- ja yritysasiakkaitaan kohti onnellisempaa ja tuottavampaa työelämää. Heikkilä myös luotsaa aihetta käsittelevää Better Monday podcastia, minkä puitteissa hän on haastatellut alan johtavia asiantuntijoita ympäri maailmaa mm. Netflixiltä, Uberilta ja Spotifylta.

Kolmasosa elämästämme kuluu töiden parissa, mutta tästä huolimatta liian moni tuntuu olevan jollain tasolla tyytymätön työhönsä. Tämä on asia, joka kaipaa muutosta. Autettuaan lukuisia yksilöitä ja yrityksiä löytämään ja rakentamaan onnellisia työpaikkoja, tietää Milla mistä hän puhuu ohjatessaan ihmisiä ja yrityksiä kohti merkityksellistä ja tuottavaa työtä.

Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi Milla toimii asiantuntijana mm. paneelikeskusteluissa.

**Aiheet:**

• Onnellinen (työ)elämä

• Työntekijäkokemuksen kehittäminen

• Tuloksellinen osaajien houkuttelu ja rekrytointi

• Esihenkilötön organisaatio – itseohjautuvuudesta yhteisöohjautuvuuteen

• Uudenajan henkilöstöhallinto

• Oman työn ja uran johtaminen

• Inhimillinen johtaminen

• Tulevaisuuden työ

• Omannäköinen (työ)elämä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Milla Heikkilä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.