Pauli Kopu

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Pauli Kopu

Pauli Kopu

Liikkuvan kuvan ja tarinallistamisen visionääri

Yrityksen monimuotoisen tarinankerronnan edelläkävijä ja liikkuvan kuvan asiantuntija, Pauli Kopu on valittu yhdeksi maailman lupaavimmista uusista tuottajista Cannesissa. Hän on perustanut liikkuvaan kuvaan erikoistuneen luovan toimiston, joka toimii Helsingissä ja Los Angelesissa. Lisäksi hän on yksi Tubeconin perustajista ja hallituksen jäsen. Kopu on mukana edistämässä suomalaista uutta nuorisomediaa - suomalainen tubeyhteisö on aktiivisimpia ja kiinnostavimpia koko maailmassa. Tapahtumaa on tehty Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa, joten tubettaja skene ja uusien alustojen tähdet ovat Kopulle tuttuja niin kulttuuriltaan kuin toiminnaltaan.

Digitalisaation luoma median ja markkinoinnin murros vaikuttaa viestintäämme. Tässä ajassa kaikilta kaikille kommunikaatio, jaettu tieto ja kokemukset sekä yhteisö ovat keskiössä. Kopun kiinnostuksen kohteita ovatkin tiimityö, luovuus, johtajuus, tarinankerronta ja teknologia.

Pauli Kopu puhuu inspiroivasti sekä ajatuksia herättävästi tarinankerronnan tulevaisuudesta niin yritysten ja bisneksen näkökulmasta kuin myös kulttuurillisesti. Kymmenen vuotta KLOKin toimistusjohtajana ja entisenä luovanajohtajana takaavat vuosien kokemuksen aiheesta. Kopu uskoo tarinallistamisen ja liikkuvan kuvan avaavan yrityksille mahdollisuuden rakentaa brändiään haluttuun suuntaan ja erottautua joukosta. Hän on haastatellut kirjaansa varten maailman mediajohtajia aiheena television ja markkinoinnin tulevaisuus.

Puhuessaan Pauli Kopun suuret visiot ja laajat näkökulmat sekä tarkat pohdinnat yhdistettynä vuosien käytännön kokemukseen pitävät kuulijan mielenkiinnon yllä. Sanavalmis Kopu tekee myös moderointeja ja juontajakeikkoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pauli Kopu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu