Reidar Wasenius

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Reidar Wasenius

Reidar Wasenius

Aivot koulussa ja työn digitalisaation puristuksessa

Reidar Waseniuksen esityksissä yhdistyvät kiehtovalla tavalla hänen osaamisensa tietotekniikan, medioiden ja psykologian alueilla. Hänen humoristiset ja asiantuntevat esityksensä ovat ajatuksia herättäviä ja mukaansatempaavia. Yli 30 vuoden kokemuksellaan hän kuuluu Suomen parhaimmistoon sekä kouluttajana että juontajana.

Reidar on toiminut koulutuksen, viestinnän ja palvelukehityksen parissa mm. Samsungilla, Nokialla, Soneralla/Telecom Finlandilla, useissa mediayhtiöissä, kouluissa ja korkeakouluissa. Hänen osaamisalueitaan ovat digitaaliset mediat, tehokas verkostoituminen, sosiaalisten medioiden mahdollisuudet ja uhat, nettihuijaukset, tekoälyn uhat ja mahdollisuudet, työssä pärjääminen, oppiminen sekä Aivobic ja muut aivotreenit.

Reidar on erityisen kokenut kouluttaja mielen kykyjen, kuten keskittymiskyvyn, päätöksenteon, motivoitumisen ja luovuuden kehittämisessä niin, että ihmiset voivat parantaa työssä jaksamistaan ja saavuttaa parempia tuloksia. Koulumaailmassa Reidarin mieliteemoja ovat oppilaiden lahjakkuuden vaaliminen ja oppimisvalmiuksien kehittäminen.

Juontajana ja moderaattorina Reidar pitää keskustelun käynnissä niin, että se etenee jouhevasti ja asiantuntijat kuulostavat niin hyviltä kuin se suinkin on mahdollista.

Reidarin ääni saattaa olla tuttu. Hän on työskennellyt pitkään radiossa ja moneen otteeseen televisiossakin. Nykyään kuulet Reidarin äänen viikottain puhelimessasi ja aina kun matkustat VR:n junissa. Hän esiintyy yhtä sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kun asiasta sovitaan etukäteen, Reidar voi tuoda kansainväliseen tapahtumaasi lisäväriä saksan, ranskan, espanjan, italian, venäjän, hollannin, latinan ja japanin kielillä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Reidar Wasenius, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.