Reidar Wasenius

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Reidar Wasenius

Reidar Wasenius

Aivot & koneäly yhteistyössä, mutta kuka johtaa?

Reidar Waseniuksen esityksissä yhdistyvät kiehtovalla tavalla hänen osaamisensa tietotekniikan, psykologian ja viestinnän alueilla. Hänen humoristiset ja asiantuntevat esityksensä ovat ajatuksia herättäviä ja inspiroivia. 40 vuoden kokemuksellaan hän kuuluu Suomen parhaimmistoon sekä esiintyjänä, kouluttajana että juontajana.

Reidarin pääaiheita ovat tekoälyn uudet uhat ja mahdollisuudet, pärjääminen digitalisoituvassa työelämässä, sosiaalisten medioiden ammattimainen hyödyntäminen, valeprofiilit sekä taitava verkostoituminen. Hänen mieliaiheitaan ovat myös aivojen hyvinvointi sekä mielen kyvyt, kuten keskittyminen, stressinhallinta, henkinen joustavuus, luovuus, päätöksentekokyky ja motivoituminen. Kysy lisää erityisesti Aivovenyttelystä ja Aivobicista! Personal Brainerina hän on yli 30 vuoden aikana auttanut tuhansia ihmisiä parantamaan työssä jaksamistaan ja saavuttamaan parempia tuloksia.

Koulumaailmassa Reidarin mieliteemoja ovat oppilaiden lahjakkuuden vaaliminen, aivoliikunta kouluaineena sekä tulevaisuuden työelämän vaatimukset.

Juontajana ja moderaattorina Reidar pitää keskustelun käynnissä niin, että se etenee jouhevasti ja asiantuntijat sekä panelistit saavat ansaitusti loistaa.

Reidarilla on maailman kuunnelluin suomalaisääni. Kuulet sen yllättävän usein puhelimessasi ja aina kun matkustat VR:n junissa. Hän esiintyy kolmikielisenä sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi Reidar voi tuoda kansainväliseen tapahtumaasi lisäväriä saksan, ranskan, espanjan, italian, venäjän, hollannin, latinan ja japanin kielillä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Reidar Wasenius, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu