Suvi Uski

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Suvi Uski

Suvi Uski

Sosiaalisen median tutkija ja toimivamman maailman puolesta

Suvi Uski on sosiaalisen median tutkija ja sosiaalipsykologian tohtori. Suvin merkittävin tutkimusartikkeli levisi uutisena maailmalle ja sai 68 miljoonan silmäparin huomion. Hän on kansainvälisesti tunnettu sosiaalisen median tutkimuksen kehittäjä, jonka kirkkain vahvuus on sosiaalisen median ymmärtäminen tavallisen ihmisen näkökulmasta.

Suvi on intohimoinen ihmisen kokemuksen ja toimivamman maailman puolestapuhuja. Hänen mielestään tärkeintä on tuoda ihmisnäkökulma sinne, missä maailmaa rakennetaan. Suvin mukaan ihmistä ymmärtämällä voimme tehostaa kaikkea toimintaamme kuten teknologian käyttöä, liiketoimintaa, motivaatiota, asenteita ja hyvinvointia.

Suvi kuvaa osuvin tosielämän esimerkein sitä, mitä digitaalisuus ja some tarkoittavat ihmisen psykologialle: &quotEnää ei tehdä sitä, mitä itse halutaan vaan sitä, mitä halutaan muille somessa näyttää. Somen musapalvelujen tutkimuksemme paljastaa mm. kuinka käyttäjien musiikinkuuntelu muuttuu, kun kuuntelutiedot julkaistaan somessa.&quot

Suvi opettaa omaa some-kurssiaan Helsingin yliopistossa ja kirjoittaa somekirjaa profiilityöstä. Hän on osakkaana ja tutkimusjohtajana sosiaalisia taitoja kasvattavassa Mightifier-startupissa ja perustajajäsenenä Helsinki Society-think tankissa.

Suvi puhuu monista erittäin ajankohtaisista aiheista kuten esimerkiksi:

- Asiakaslähtöisyys

- Palvelusuunnittelu

- Asiakaskokemus

- Some markkinoinnissa ja -viestinnässä

- Sosiaalisen median ymmärtäminen tavallisen ihmisen näkökulmasta

- Digi-liiketoiminnan kehittäminen

- Teknologia ja ihminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suvi Uski, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu