Jarno Limnéll

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Jarno Limnéll

Jarno Limnéll

Jarno Limnéll on turvallisuusasioiden tunnetuimpia nimiä niin Suomessa kuin Euroopassa. Hän on työskennellyt turvallisuuspoltiikan, turvallisuusasioiden ja johtamisen parissa yli 25 vuotta – niin upseerina puolustusvoimissa, johtotehtävissä liike-elämässä sekä professorina yliopistoissa. Tällä hetkellä Jarno on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa sekä dosentti kolmessa muussa suomalaisessa yliopistossa. Liike-elämässä hän työskentelee johtotehtävässä sekä usean yrityksen hallituksen jäsenenä. Jarno on myös hallituksen jäsen useissa järjestöissä, kuten Suomen Atlantti-seurassa ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä.

Hän kirjoittaa sekä suomalaisiin että kansainvälisiin julkaisuihin aktiivisesti, niin tieteellisiä artikkeleita kuin blogi-kirjoituksia (kuten Iltalehdessä) – ja lähes kaikkea näiden väliltä. Jarno on kirjoittanut useita turvallisuuteen liittyviä kirjoja: Viimeisin kirja &quotSuomen tulevaisuudet&quot (WSOY) yhdessä Elina Hiltusen ja Mikko Dufvan kanssa ilmestyi vuoden 2022 alussa.

Jarno on hyvin kysytty puhuja niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Koulutukseltaan Jarno on sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri (majuri evp.). Jarno on valittu mm. vuoden IT-vaikuttajaksi Suomessa sekä vuoden turvallisuustutkijaksi Suomessa. Hän on myös Maailman talousfoorumisen asiantuntijaverkoston jäsen. Jarno vaikuttaa myös yhteiskunnallisesti ja toimii Espoon kaupunginvaltuuston puheenjohtajana, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtajana ja Laurea-Ammattikorkeakoulun hallituksen puheenjohtajana.

**Jarnon luentojen teemoja ovat mm.**

• **Turvallisuuden tunne ja henkinen sietokyky**

• **Ajankohtaiset ulko- ja turvallisuuspolitiikan asiat**

• **Kyberturvallisuus**

• **Turvallisuus.** //Niin todellisuutena kuin tunteena. Niin fyysisenä kuin digitaalisena turvallisuutena. Niin arjen turvallisuutta kuin maailmanpolitiikkaa. Niin sotilaallista kovaa turvallisuutta kuin sosiaalisen median algoritmien kasvavaa valtaa. Jarno tunnetaan hyvin laajasta asiantuntemuksestaan turvallisuus-asioissa, ja hänellä on kyky kertoa havainnollisesti vaikeista ja monimutkaisista turvallisuuden ilmiöistä sekä tavallisille ihmisille että yhteiskunnan päättäjille.//

• **Turvallisuuden ja teknologian johtaminen.** //Jarnon mielestä asiat kehittyvät kahdella tapaa – joko kriisin tai johtajuuden kautta. Ilman johtajuutta, jäljelle jää kriisi. Siksi nyky-yhteiskunnassa on korostettava kiihtyvän teknologian kehityksessä ja turvallisuudesta huolehdittaessa johtajuutta. Jarno on tämän alan johtavia tutkijoita Suomessa ja hänellä on myös vahva käytännön kokemus. Jarno korostaa tämän päivän johtamisessa ja turvallisuudessa viestinnän tärkeyttä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jarno Limnéll, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu