Tero Vanhanen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tero Vanhanen

Tero Vanhanen

Valovoimainen visionääri

Arkkitehti SAFA, KJs Tero Vanhanen liittyi syyskuussa 2016 Firan yhteisöön ilmiön rakentajaksi Firan liiketoiminnan kehityksen kärkeen. Aiemmin hän on työskennellyt mm. VVOn, Hartelan, Temotekin ja Neapon kehitysjohtajana sekä kaupunkisuunnittelijana.

Tero on valovoimainen visionääri, joka hauskalla tavalla tuulettaa niin kaavoitus-, ympäristö-, asumis-, työympäristö- kuin vaikka liikenneasioitakin. Teron luovuudesta ja systeemiälykkyydestä tarinointi on intohimoista ja ennen kaikkea esteettistä ilotulista isoillakin kankailla. Hänen laaja johtotason työkokemus yhdistettynä reformihakuiseen renessanssi-mieleen sytyttää kuulijatkin pyrkimään hivenen parempaan maailmaan.

Teron puheissa vilisee porkkanafilosofiaa ja monta muuta filosofiaa sekä filosofia, joiden ajatuksia Tero kuvittaa mukaansatempaavalla kuvatykityksellään. Esitysten skaala venyy strategisista differoitumispohdinnoista tiukkaan eduskuntatasoiseen asiantuntijatilitykseen lukuisilla osa-alueilla, mutta yhtälailla pienin somistuksin vaikka pikkujoulutunnelmaan melkein alalla kuin alalla.

Asuminen, liikenne, kaupungistuminen, työympäristöt, luonto, harrasteet ja asiointi kaupoissa sekä virastoissa ovat meidän kaikkien jokapäiväistä elämää eivätkä varsinaisesti ole mitään tähtitiedettä. Tämän kaikkia koskettavan arjen harmauden värittämiseen Teron sadat kiitetyt esitelmät muotoutuvat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

//&quotTero tuo valtavasti uutta energiaa ja vahvaa osaamista markkinointiin, hanke- ja tuotekehitykseen sekä palvelumuotoiluun. Ilmiön luominen on Firan liiketoiminnan kehittämisen strateginen kärki ja Teron osaaminen vie meitä siinä vahvasti eteenpäin vuorovaikutuksessa asiakkaidemme, kumppaniemme ja tiimiemme kanssa.&quot - Firan toimitusjohtaja Jussi Aho.//

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tero Vanhanen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu