Timo Nurmi

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Timo Nurmi

Timo Nurmi

Tekoäly, teknologia ja työn murros

Tekoäly, teknologia ja työn murros herättävät keskustelua mutta useimmat meistä kokevat etteivät vielä ymmärrä henkilökohtaisella tasolla mistä käytännössä on kysymys. Kun taksikuskikin antaa tekoälyvinkkejä, on hyvä päivittää oma ymmärrys siitä mistä 50-luvulla syntyneessä käsitteessä oikeastaan on kyse – ja ennen kaikkea siitä, mistä ei ainakaan ole kyse.

Yrittäjä, viestintäjohtaja ja puhuja Timo Nurmi haluaa kertoa kuulijoille kuinka vaikeinakin pidetyt asiat – kuten tekoäly – ovat arkijärjellä ymmärrettävissä ja miksi ymmärtämisestä on hyötyä jokaiselle taustasta ja roolista riippumatta. Tekoäly ei ole musta laatikko – esitysten jälkeen humanistikin osaa lukea teknologiauutisia uusin silmin. Puheenvuoroissa kurkistetaan myös kauemmas – kuinka teknologia on muovannut historian kulkua usein aivan toisin kuin nyt kuvittelemme.

Puheenaiheisiin kuuluu teknologian lisäksi erilaiset ajankohtaiset vastuullisuusteemat päästölaskennasta direktiiviuudistuksiin ja hiilen talteenotosta sosiaalisen vastuullisuuden kysymyksiin.

19 vuoden ajan yrittäjänä, toimitusjohtajana, konsulttina ja viestintäjohtajana toiminut ja teoreettisen fysiikan ja viestinnän koulutukset saanut Nurmi on perehtynyt erityisesti teknologian ja viestinnän väliseen suhteeseen. Hän vastasi muun muassa Googlen viestinnästä Suomessa 14 vuoden ajan ja toimii tällä hetkellä Postin strategia- ja vastuullisuusviestinnästä vastaavana viestintäjohtajana sekä tekoäly-yhtiö Konsensus.me:n vanhempana neuvonantajana.

Timo on aktiivinen kouluttaja, puhuja, kirjoittaja ja sparraaja. Häntä pidetään innostavana ja selkeänä esiintyjänä jonka puheenvuorot antavat käytännön eväitä ja inspiraatiota oman työn tueksi.

Viimeaikaiset puheenvuorot ovat keränneet positiivisia kommentteja kuten: "Erinomainen esiintyjä ja päivän lopetus! Todella mielenkiintoinen sisältö ja hurmaava esiintyjä. Tästä jäi paljon ajatuksia itämään", "Tätä lisää jatkossa, kiitos", "Mahtavan rento ote koulutuksessa. Fiilis tarttui :)", "Oikein hyvä ja osaava. Miellyttävä." sekä "Teoria kytkeytyi hienosti käytäntöön, kiitos!" "Oulussa oltiin pidetty puheesta hyvin paljon. Selkeitä ja konkreettisia esimerkkejä, linkityksiä työhön ja lopussa hyvin hahmoteltu tulevaisuuden näkymiä. Olit kuulema ollut parempi valinta mitä alunperin ajateltu puhuja."

Tai kuten Jari Sarasvuo asian yhteisessä tilaisuudessa ilmaisi: "Vau, tää jätkä on ollut ennenkin lavalla. Olet luonteva ja karismaattinen lavalla. Ansaitset yleisön huomion. Oli ilo todistaa sun tekemistä."

Timo ottaa yleisön haltuunsa ja saa nopeasti kiinni kuulijoiden tarpeista.

Aiheet esimerkiksi

  • Tekoäly
  • Teknologia
  • Digitalisaatio
  • Työelämä
  • Tulevaisuus
  • Vastuullisuus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Timo Nurmi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu