⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Tekoälyn perusteet ja hyödyntäminen liiketoiminnassa

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
2 pv
Hinta
950 EUR + alv 24 % (yht. 1 178 EUR)
Seuraava toteutus
syyskuu 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 pv
Hinta
950 EUR + alv 24 % (yht. 1 178 EUR)
Seuraava toteutus
syyskuu 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Tekoälyn perusteet ja hyödyntäminen liiketoiminnassa

Rastor-instituutti
Tekoäly (AI) on kaikkialla. Tässä koulutuksessa opit, miten tekoäly toimii ja millaista osaamista sen käyttöönotto vaatii. Emme kommunikoi ohjelmointikoodeilla, vaan tekoäly otetaan haltuun käytännönläheisesti asiantuntijan johdolla. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten voit hyödyntää tekoälyä liiketoiminnassasi ja miten huomioit sen käyttöön liittyvät juridiset ja eettiset näkökulmat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekoälyn perusteet ja hyödyntäminen liiketoiminnassa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

syyskuu 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Tekoäly johtaa väistämättä työelämän murrokseen avaten uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja karsien rutiinitehtäviä. Siksi tekoälyn ymmärtäminen ja sen hyödyntäminen liiketoiminnassa on äärimmäisen tärkeää. Tässä käytännönläheisessä kouluksessa avautuvat tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuudet. Ajankohtaisimpiin tekoälyratkaisuihin, kuten kysymyksiin vastaavaan ja tekstiä tuottavaan ChatGPT:hen, koodia kirjoittavaan Copilot:iin sekä kuvia generoivaan DALL-E:en tutustutaan käytännönläheisillä esimerkeillä.

Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat ymmärtää tekoälyn liiketoimintamahdollisuuksia ja haluavat oppia keskustelemaan tekoälyn mahdollisuuksista teknisten kumppaneiden kanssa. Suosittelemme kurssia erityisesti henkilöille, joiden vastuulla on organisaatioiden toimintatapojen ja prosessien edistäminen ja liiketoiminnan kehittäminen.

Koulutus ei edellytä erityistä ICT- tai datatiedeosaamista, vaan toisinpäin: se antaa ymmärryksen eri teknologioista ja siitä, mihin niitä kannattaa käyttää. 

Jos haluat tehdä huomisen ratkaisuja tänään, tämä koulutus vastaa sinun tarpeisiisi – tekoäly on jo täällä, johda sitä! 
 


Kouluttaja Pasi Lehtimäki esittelee kurssin sisällön, katso video (0:43) >

Kustannukset

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoälyn perusteet ja hyödyntäminen liiketoiminnassa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu