Sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittäjä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
12–18 kk
Hinta
250 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 250 EUR)
Seuraava toteutus
3 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
12–18 kk
Hinta
250 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 250 EUR)
Seuraava toteutus
3 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittäjä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Kehitätkö työssäsi sosiaali- ja terveysalan palveluita, toimintamalleja tai tuotteita? Haluatko ottaa asiakkaan entistä paremmin mukaan kehittämiseen? Palvelumuotoilun ja tuotekehityksen ketterillä menetelmillä suunnitellut palvelut tehostavat liiketoimintaa ja parantavat asiakaskokemusta. Tule mukaan kehittämään asiakaslähtöisiä tulevaisuuden palveluita sote-alalle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

3 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Tämä koulutus sopii erinomaisesti sinulle, joka toimit sote-alalla kehittämistehtävissä päällikkönä, johtajana, asiantuntijana tai yrittäjänä kehittäen organisaation prosesseja ja toimintatapoja.

Koulutuksen aikana kehität omaan työhösi uuden toimintamallin, palvelun tai tuotteen. Huomioit kehittämisessä sote-alan toimintaympäristön muutokset, digitaalisuuden ja vastuullisuuden. Perehdyt palvelumuotoilun menetelmiin ja saat uusia työkaluja kehittämiseen.

Koulutuksessa kehität asiakasymmärrystäsi ja opit ajattelemaan käyttäjä- ja asiakaslähtöisesti. Kehität omaan vastuualueeseesi liittyviä käytäntöjä siten, että ne aidosti auttavat käyttäjäänsä ja samalla palvelevat organisaatiosi tavoitteita. Tämä on tilaisuutesi myös verkostoitua ja jakaa hyviä kehittämisen käytäntöjä muiden sote-alan toimijoiden kanssa!

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa (0–450 €). Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittäjä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu