Tekoälyn mahdollisuudet palvelumuotoilussa

Rastor-instituutti, paikassa Espoo
Kesto
1 kk
Hinta
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
Seuraava toteutus
20 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 kk
Hinta
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
Seuraava toteutus
20 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tekoälyn mahdollisuudet palvelumuotoilussa

Rastor-instituutti
Ota tekoäly mukaan asiakaslähtöiseen kehittämistyöhön! Koulutuksessa sinulle avautuu ainutlaatuinen tilaisuus testata tekoälyn voimaa palvelumuotoilussa. Opit valitsemaan omaan tarpeeseesi sopivat tekoälysovellukset ja soveltamaan niitä arjen työssäsi.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

20 toukokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • suomi

Kohderyhmä

Kurssilla löydät generatiivisten tekoälysovellusten käyttömahdollisuuksia palvelumuotoilussa ja opit hyödyntämään tekoälytyökaluja kehittämistyösi tukena. Huomaat, että tekoälyn avulla palvelumuotoiluprosessin läpivienti on entistä nopeampaa ja laadukkaampaa. Koulutuksen aikana kerrytät uudenlaista työkalupakkia suoraan omaan työhösi hyödynnettäväksi.  
 
Koulutuksen tärkeimmät opit:  

  • opit generatiivisen tekoälyn toiminnan perusteet  
  • opit muotoilemaan oikeanlaisia kehotteita eli prompteja 
  • tunnet tekoälyn mahdollisuudet ja riskit ja eettiset periaatteet 
  • opit valitsemaan oikeat tekoälytyökalut ja osaat soveltaa niitä palvelumuotoiluprosessin eri vaiheisiin. 

Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia osana omaa kehittämistyötä. Suosittelemme koulutusta erityisesti henkilöille, joilla on jo ymmärrystä palvelumuotoilun perusteista sekä vastuullaan organisaatioiden palveluiden tai toimintamallien kehittäminen. Eikä huolta – ennakko-osaamista tekoälystä ei tarvita.   

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoälyn mahdollisuudet palvelumuotoilussa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu