Virve Arvola

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Virve Arvola

Virve Arvola

Virve Arvola on luova ja monipuolinen visuaalisen markkinoinnin asiantuntija, jonka yritys Skissi auttaa kaupan toimijoita löytämään täyden potentiaalinsa muuttuvassa myynnin kentässä. Myymälätyöskentelyn ja strategisen tilasuunnittelun lisäksi Arvola luennoi tulevaisuuden kivijalkamyymälästä, estetiikan lainalaisuuksista ja väriviestinnästä yrittäjille ja kauppiaille, ja tarjoaa konsultaatiopalveluja yritysten edustajille. Visualistiyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana sekä kansainvälisen British Display Societyn jäsenenä Arvola on alansa muutoksien ja uusien innovaatioiden näköalapaikalla.

Vankka kokemus kaupanalalla sekä monipuolinen asiakaskunta pienistä putiikeista isoihin teollisiin yrityksiin tarjoavat laajan näköalan kaupan alan kenttään ja sen haasteisiin. Syvällinen ymmärrys ajan ilmiöistä ja suunnasta antaa valmiuden tarjota uusia luovia ratkaisuja myymälän kaupallisen potentiaalin hyödyntämiseen ja myymälähaasteisiin.

Tulevaisuuden kivijalkamyymälä

Puheenvuorossa käsitellään ostokäyttäytymisen muutosta ja tulevaisuuden näkymiä myymäläympäristössä. Maailma ympärillämme muuttuu nopeasti. On kuitenkin yksi asia, joka ei muutu. Voimme kokea maailman ympärillämme vain aistiemme kautta. Tulevaisuuden myymälään tullaan kokemaan, ei hakemaan. Miten entistä vahvempi elämys aisteille luodaan niin, että sillä on myös kaupallinen agenda?

Kaupalliset trendit

Trendien vaikuttavat kuluttajien ostokäyttäytymiseen, yritysten visuaalisen viestinnän kuvastoon ja palveluvalikoimaan. Puheenvuorossa käsitellään neljä tärkeintä ja ajankohtaisinta trenditeemaa, case-esimerkit maailmalta sekä käytännönläheisiä ideoita trendien hyödyntämiseen kaupallisella tasolla ja visuaalisessa viestinnässä.

Väreillä voimaa viestintään

Mustavalkoisessa maailmassa kukaan ei osta mitään. Puheenvuorossa syvennytään väriopin teoriaan ja sen kaupalliseen hyödyntämiseen myymälässä ja markkinointiviestinnässä. Väriopin lisäksi käydään läpi värien psykologiset merkitykset ja niiden vaikutus kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Opit hyödyntämään värejä tilasuunnittelussa, näyteikkunamainonnassa ja digitaalisten kanavien viestinnän suunnittelussa.

Luovan alan yrittäjyys

Yrittäjyys on seikkailu - kuinka sukeltaa mukaan? Käydään läpi tärkeimmät teesit liittyen omien vahvuuksien tunnistamiseen, ammattitaidon kehittämiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Tärkein voimavara yrittäjyydessä on rohkeus. Luento tähtää sen kasvattamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Virve Arvola, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.