Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Stadin AO
Yhteenveto
1–1,5 vuotta
750 EUR (arvonlisäverotonta)
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Tutkinto
Stadin AO

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Suorita turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu yritysten turvallisuusvastaaville sekä turvallisuusalalla työskenteleville esimies-, asiantuntija- tai konsulttitehtävissä toimiville tai niihin tähtääville henkilöille.

Koulutuksen toteutus

Opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen. Lisäksi siinä määritellään opintojen kesto ja lähiopetuspäivien määrä. Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suorittaminen kestää n. 1–1,5 vuotta. Osaamisesta riippuen tutkinnon voi suorittaa minimissään yhdessä kuukaudessa.

Koulutus on tutkintoon valmistavaa. Tutkinto suoritetaan näytöin. Opiskelu on monimuotoista. Lähipäivät ovat arkisin pääsääntöisesti 1–3 päivän jaksoissa.

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa osoitteessa opintopolku.fi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tutkinto on tarkoitettu yritysten turvallisuusvastaaville sekä turvallisuusalalla työskenteleville esimies-, asiantuntija- tai konsulttitehtävissä toimiville tai niihin tähtääville henkilöille.

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 750 €.

Aikuisopiskelijana sinulla on työ- ja elämäntilanteesta riippuen erilaisia vaihtoehtoja opintojen rahoittamiseen. Oikeus erilaisiin tukiin on hyvä selvittää hyvissä ajoin ennen opintojen alkua, sillä monet taloudellisista tukimuodoista vaativat etukäteisjärjestelyjä ja sopimista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin AO:ssa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin AO:lla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27 ammatillista perustutkintoa, yli 30...


Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
stadinao.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: