🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Vartijan ampuma-asekoulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
8 h tai 24 h
158 EUR + alv 24 % (yht. 195,92 EUR)
Koulutus
Liminka

Alkavat koulutukset
Liminka
Tilauksesta

Liminka
158 EUR
Kysy lisätietoja
 Vartijan ampuma-asekoulutus / OSAO Edu Oy

Vartijan ampuma-asekoulutus

Ampuma-asekoulutukset on tarkoitettu työtehtävissään ampuma-asetta tarvitseville vartijoille (henkilösuojaus, arvokuljetus, yhteiskunnallisesti merkittävien kohteiden vartiointi). Ampuma-aseen peruskoulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vartijan peruskoulutuksen hyväksytty suoritus, fyysisen voimankäytön perusteiden (6 h) suoritus sekä vartijan erityisen voimankäytön hyväksytty suoritus; teleskooppipatukan (5 h) sekä kaasusumuttimen (5 h) käyttäjäkoulutukset.

Kertauskoulutus on suunnattu vartijoille, jotka ovat suorittaneet ampuma-aseen peruskoulutuksen. Kertauskoulutus on suoritettava vuosittain.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa turvallinen ja varma aseen käsittelytaito  sekä antaa perustiedot aseen käytön vaikutuksesta. Koulutuksessa korostetaan aseenkäytön äärimmäisyyttä voimakeinona sekä annetaan perustiedot inhimillisten tekijöiden ja olosuhteiden vaikutuksesta voimankäyttöön.

Koulutuksen sisältö

  • vartija ampuma-aseen käyttäjänä ja haltijana
  • ase- ja varustelutekniikka
  • aseen käsittelytaito ja käyttö
  • ensiavun perusteet
  • sanaton viestintä ja hätävarjelu
  • näyttökokeessa vaadittavien asioiden harjoittelu
  • kirjallinen koe sekä käytännön näyttö

Kertauskoulutuksessa käydään läpi em. asioita ja lisäksi varmistetaan, että suorittajalla on riittävä aseen käsittely- ja ampumataito.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vartijan ampuma-asekoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Ampuma-asekoulutukset on tarkoitettu työtehtävissään ampuma-asetta tarvitseville vartijoille (henkilösuojaus, arvokuljetus, yhteiskunnallisesti merkittävien kohteiden vartiointi).

Ampuma-aseen peruskoulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vartijan peruskoulutuksen hyväksytty suoritus, fyysisen voimankäytön perusteiden (6 h) suoritus sekä vartijan erityisen voimankäytön hyväksytty suoritus; teleskooppipatukan (5 h) sekä kaasusumuttimen (5 h) käyttäjäkoulutukset.

Kertauskoulutus on suunnattu vartijoille, jotka ovat suorittaneet ampuma-aseen peruskoulutuksen. Kertauskoulutus on suoritettava vuosittain.

Aikataulu

Peruskoulutuksen kesto on 24 h, kertauskoulutuksen 8 h.

Koulutuspaikka

Kempeleen-Limingan yksikkö, Limingan toimipaikka, Iivarinpolku 2, 91900 Liminka

Kustannukset

Peruskoulutuksen hinta 502 € + alv 24%

Kertauskoulutuksen hinta 158 € + alv 24%

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vartijan ampuma-asekoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vartijan ampuma-asekoulutus täytä seuraavat tiedot: