Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus

OSAO Edu Oy, paikassa Liminka
Kesto
2 päivää
Kesto
2 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus | OSAO Edu Oy

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojaksi hyväksytyille henkilöille, jotka ovat uusimassa hyväksymistään. Edellytyksenä on järjestyksenvalvojan peruskurssin suorittaminen. Koulutuksen järjestää OSAO Edu Oy.

Koulutuksen tavoite

Kertauskoulutuksen suorittamisella on mahdollista hakea uutta hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan sisäasiainministeriön vahvistaman sisällön ja tuntijaon sekä koulutusmateriaalin mukaisesti koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia asioita

  • yleisötilaisuudet
  • lainsäädäntö
  • järjestyksenvalvojana toimiminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Järjestyksenvalvojakortin haltijat, joilla määräaikaisen kortin voimassaolo on päättymässä. Koulutuksesta saadulla todistuksella voi anoa uutta viiden vuoden hyväksyntää.

Jos peruskoulutus on suoritettu 1.3.2007 jälkeen, kortin saa uusittua esittämällä voimassa olevan kertauskoulutodistuksen, vaikka kortti olisi vanhentunut. Kertauskoulutuksen todistus on voimassa 6 kuukautta todistuksen päiväyksestä.

Mikäli järjestyksenvalvojan peruskurssi on käyty ennen 1.3.2007, uutta hyväksyntää pitää hakea ennen kuin kortin voimassaoloaika päättyy.

Aikataulu

Seuraava koulutus järjestetään tiistai – keskiviikko 16.-17.4.2024 iltakoulutuksena klo 16.30 – 21.30. Ilmoittautuminen päättyy 10.4.2024.

Koulutuspaikka

OSAO Kempeleen-Limingan yksikkö, Limingan toimipiste
Iivarinpolku 2, 91900 Liminka

Kustannukset

120€ (sis. alv 24%). Laskutettavilta asiakkailta peritään lisäksi laskutuslisä 6 € (sis. alv 24%).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO Edu Oy
Kotkantie 2
90250 Oulu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...

Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu