Järjestyksenvalvojan peruskurssi

OSAO Edu Oy, paikassa Liminka
Kesto
40 tuntia
Kesto
40 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Järjestyksenvalvojan peruskurssi / OSAO Edu Oy

Järjestyksenvalvojan tehtävänä on järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä onnettomuuksien ja rikosten estäminen. Järjestyksenvalvoja työskentelee mm. erilaisissa yleisötilaisuuksissa, ravintoloissa ja leirintäalueilla.

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on antaa koulutuksen hyväksytysti suorittaneelle valmiudet toimia järjestyksenvalvojana yleisötilaisuuksissa tai yleisissä kokouksissa. Järjestyksenvalvoja ylläpitää toimialueensa järjestystä ja turvallisuutta sekä estää rikoksia ja onnettomuuksia.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan sisäasiainministeriön vahvistaman sisällön ja tuntijaon sekä koulutusmateriaalin mukaisesti. Koulutuksessa käsitellään mm.

  • järjestyksenvalvonnan yleisiä periaatteita
  • järjestyksenvalvojan tehtäviä
  • fyysisen voimankäytön perusteita
  • järjestyksenvalvojan toimivaltuuksia
  • hätäensiapua

Koulutukseen sisältyy kirjallinen loppukoe.

Koulutuksen toteutus

Järjestyksenvalvojan peruskurssin laajuus on 40 tuntia. Tiedustele seuraavaa aloitusta järjestyksenvalvojan peruskursille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvojan peruskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Järjestyksenvalvojan tehtävistä kiinnostuneet, 18 vuotta täyttäneet sekä tehtäviin soveltuvat henkilöt.

Aikataulu

Seuraava kurssi järjestetään maanantai – torstai 18.3.-21.3. ja maanantai – keskiviikko 25.3.-27.3.2024 iltakoulutuksena klo 16.30.-21.30.

Kustannukset

250 € (sis.alv 24%). Laskutettavilta asiakkailta peritään lisäksi laskutuslisä 6 € (sis. alv 24%).

Minimi osallistujamäärä on 10. Ilmoittautumisen yhteydessä maksettu koulutusmaksu palautetaan, mikäli koulutus ei toteudu.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestyksenvalvojan peruskurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO Edu Oy
Kotkantie 2
90250 Oulu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...

Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu