Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten varmistat kehitysprojektisi toteuttamiskelpoisuuden?

TAKETO+
Yhteenveto
3 tuntia
560 EUR + alv 24 % (yht. 694,40 EUR)
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
560 EUR
Sopimuksen mukaan
Onnistunutta kehitysprojektia kuvaava käsitekartta

Miten varmistat kehitysprojektisi toteuttamiskelpoisuuden?

” Saat käyttöösi 10 konkreettista hankesuunnittelun laadunvarmistusohjetta, joilla estät tuottamattomien kehityshankkeiden syntymisen.”

Toiminnan jatkuvalla parantamis- ja kehittämistoimenpiteiden onnistumisella on valtaisa merkitys organisaation kilpailukyvyn ja tuloksellisuuden kannalta. Uusiutumiskyvyn taso on suoraan verrannollinen kehittämistoimenpiteiden onnistumiseen; ollaanko heikentyvässä, staattisessa vai dynaamisessa suhteessa toimintaympäristössä vallitseviin muutoksiin.

Tämä TAKETO+ muutosjohtamiskoulun koulutus käy läpi kehitysprojektien ongelmakohdat, joita ovat esimerkiksi:

 • projektien tavoitteiden ja päämäärien epämääräisyys
 • hankkeiden suunniteltu laajuus, mikä ei vastaa todellisuutta
 • uusien hankkeiden aloittaminen ennen aiempien loppuun saattamista
 • ongelmien seurauksena syntyvä kehittämisähky, jossa suoritus on epämotivoitunutta ja koko organisaatio kärsii toivottomuuden tunteesta.

Koulutuksen hyödyt

 • Varmistat, miten estät tuottamattomien kehityshankkeiden syntymisen.
 • Opit loogisen, useissa kehitysprojekteissa hyödynnetyn, työohjeen, jolla säästät aikaa ja vaivaa sekä ehkäiset tai pienennät huonon hankkeen laatukustannuksia.
 • Ymmärrät huonon hankkeen suorat ja välilliset haittavaikutukset.
 • Ymmärrät, miten älykkäästi ajoitetulla monenkeskisellä viestinnällä voitetaan organisaation luottamus ja varmistetaan aito sitoutuminen hankkeelle.
 • Parannat organisaatiosi muutoskyvykkyyttä.

Koulutuksen sisältö

 • Kehitysprojektien dynamiikka ja tyypilliset sudenkuopat
 • Hankesuunnittelun- ja toteuttamisen mekanismit korkeamman riskitason syntymisen ehkäysyyn
 • 10 laadunvarmistustoimenpidettä
 • Hankesuunnitteluprosessin virtaviivaistaminen teknologia-avusteisesti (erit. monenkeskinen viestintä)
 • Älykkään kehittämistoiminnan positiiviset vaikutukset organisaation muutoskyvykkyyteen ja toiminnan tuloksellisuuteen konkreettisilla mittareilla

Suoritustapa

 • Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena webinaarina, jossa osallistujat muodostavat lopputuloksen yhdessä kouluttajien kanssa.
 • Etukäteistehtävä, joka toimii pohjustuksena käsiteltävään asiaan.
 • "Kotitehtävä" itsereflektiota ajatellen esimerkiksi oman organisaation kautta.
 • Koulutus toteutetaan ajankäytöllisesti 2+1 h -periaatteella: ensimmäinen kaksituntinen käsittelee aiheita yksi ja kaksi, viimeisessä yhden tunnin sessiossa, kuukautta myöhemmin, puretaan ”kotitehtävät” ja arvioidaan yhteisesti, millä tavalla opittua on voitu viedä käytäntöön ja mitä hyötyjä on todennettu.

Koulutuspaikka

Etätoteutus.

Kouluttaja

Timo Collanus:

Timo on RATIO-menetelmän kehittäjä ja hyödyntäjä lukuisissa laajoissa (strategisissa) kehittämishankkeissa, joille on ollut tunnusomaista ja tärkeää varmistaa hankkeiden rahoitus- ja toteuttamiskelpoisuus jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa.

Mari Siimar:

Mari on hyödyntänyt RATIO-menetelmää useissa merkittävissä toimeksiannoissa erityisesti julkisen sektorin suurissa organisaatioissa. Mari on myös johtava tietojohtamisen asiantuntija, joka työssään tuottaa strategista hankeinformaatiota johtamisjärjestelmän tarpeisiin. Mari tuottaa koulutukseen tietojohtamisen perspektiivin.

Thomas Schleutker:

Thomas on kokenut johtamisjärjestelmien kehittäjä eri rooleissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, pääsääntöisesti isoissa organisaatioissa. Thomas keskittyy koulutuksessa siihen, miten hankesuunnittelua voi skaalauttaa ja nopeuttaa teknologia-avusteisesti.

Kustannukset

560 € / hlö + alv 24%.

Hintaan kuuluu lisäksi se, että asiantuntijamme vastaavat kysymyksiin ja opastavat myös koulutustilaisuuksien välissä. Näin toimien haluamme olla tukemassa myös siinä vaiheessa, kun opittua siirretään käytäntöön. Mukana varmistamassa koulutusinvestointisi takaisinmaksua.

Kysy ryhmäalennusta tai pyydä räätälöityä tarjousta organisaatiollesi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Miten varmistat kehitysprojektisi toteuttamiskelpoisuuden?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TAKETO+

Muutosjohtamiskoulu

TAKETO+ on muutosjohtamiskoulu sekä skaalautuva ja vuorovaikutteinen oppimisratkaisu, joka samalla sekä poistaa muutosjohtamisen suurimmat riskit että nostaa organisaation sosiaalisesti kestäväksi ja ketteräksi toimijaksi. Muutos on oppimista. TAKETO+ tekee muutoksesta yhteisöllisen, viestinnällisesti elämyksellisen ja positiivisen oppimistapahtuman. Osoitamme, että muutosjohtaminen voikin olla...


Lue lisää kouluttajasta TAKETO+ ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TAKETO+


 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haluatko parempia tuloksia?

Kehitä myyntiä ja johtamista, ja saavuta parempia tuloksia Uranon kanssa. Koulutukset järjestetään verkossa tai räätälöidysti paikan päällä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Miten varmistat kehitysprojektisi toteuttamiskelpoisuuden? täytä seuraavat tiedot: